Trash

Θανάσης Μπέλλος: «Άσε με ήσυχο, ξέρω πολύ καλά να χειρίζομαι τον εαυτό μου»

Θανάσης Μπέλλος: «Άσε με ήσυχο, ξέρω πολύ καλά να χειρίζομαι τον εαυτό μου»

Πηγή Φωτογραφίας: instagram - mpellosthanasis

Θανάσης Μπέλλος: Ο πρώην παίκτης του «Survivor», επέστρεψε στην Αθήνα, με θερμή αποδοχή καθώς τον περίμενε ο γιός του και η γυναίκα του.

Ο Θανάσης Μπέλλος αν και λαλίστατος μίλησε κάπως έντονα στους δημοσιογράφους, κάτι που δε συνηθίζεται για τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο πρώην παίκτης του Survivor άφησε τους ανθρώπους της παραγωγής, θέλοντας να αγκαλιάσει το παιδί του και ήταν ο πρώτος παίκτης που δεν υπολόγισε τους κανονισμούς και απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Ο ίδιος αν και είχε εκνευρισμό φάνηκε κάπως να ξεσπάσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Θανασης Μπελλος (@mpellosthanasis)

Ο εκνευρισμός του

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Mega Καλημέρα, ο Θανάσης Μπέλλος εκνευρίστηκε με τους ανθρώπους της παραγωγής που τον κρατούσαν από τα χέρια όταν ο παίκτης του ριάλιτι αναζητούσε τον γιο του στο αεροδρόμιο. «Άσε με ήσυχο, ξέρω πολύ καλά να χειρίζομαι τον εαυτό μου. Θέλω να δω το γιο μου και τη γυναίκα μου» είπε εκνευρισμένος.

Λίγα λόγια για εκείνον

Γεννημένος στην Αθήνα το 1967, η ηλικία του δεν αντικατοπτρίζει καθόλου τη φυσική του κατάσταση. Τα πολλά χρόνια εμπειρίας του ως προπονητής ποδοσφαίρου και η αγάπη του για τον αθλητισμό τον έχουν ανταμείψει με το σώμα και την αντοχή ενός εικοσάρη. Εργάζεται 33 χρόνια ως ηλεκτρολόγος.  Με τα χέρια του μπορεί να κάνει «θαύματα»! Έχει γίνει πατέρας τέσσερις φορές καθώς και παππούς και για αυτό ξέρει πώς να διαχειρίζεται τους νεότερους. Η χειρότερη στιγμή της ζωής του ήταν όταν η γυναίκα του έχασε το πρώτο τους παιδί κατά τον 7ο μήνα της κύησης. Σε περίπτωση που κέρδιζε το έπαθλο θα βοηθούσε  οικονομικά τα παιδιά του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments