Lifestyle

Σαρλίν του Μονακό: Πίσω από την παραμυθένια ζωή της πριγκίπισσας στέκεται η κατάθλιψη

Σαρλίν του Μονακό: Πίσω από την παραμυθένια ζωή της πριγκίπισσας στέκεται η κατάθλιψη
Σαρλίν του Μονακό: Για να ξεφύγει από την πίεση των καθηκόντων της η πριγκίπισσα συχνά δραπετεύει στην ύπαιθρο όπου μπορεί να απολαύσει απλά πράγματα όπως κηπουρική, πεζοπορία και τάισμα ζώων.

Πέρυσι ήταν μια από τις πιο δύσκολες περιόδους στη ζωή της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό. Όχι μόνο η  ήταν βαριά άρρωστη και χώρισε από την οικογένειά της για μήνες επειδή δεν μπορούσε να ταξιδέψει, ο γάμος της ήταν και πάλι στο προσκήνιο, με τις εικασίες για χωρισμό και για το μέλλον της στο Μονακό. Ό,τι κάνει δημιουργεί τίτλο στις φυλλάδες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BrwR (@princess_charlene_fanpage)

Τώρα, καθώς ο κόσμος περιμένει την επιστροφή της στις δημόσιες εμφανίσεις, με την τελευταία δήλωση του παλατιού τον Δεκέμβριο να λέει ότι ακόμα αναρρώνει, χωρίς να αναφέρει λεπτομέρειες για την κατάστασή της, μια αναδρομή στο μέχρι τώρα ταξίδι της 43χρονης αποκαλύπτει πολλές δυσκολίες και μοναξιά. Δείτε πώς ένα απλό  κορίτσι έκανε τη γενναία κίνηση να γίνει πριγκίπισσα και αντιμετώπισε πολλές προκλήσεις στο δρόμος προς στη δόξα.

Το 2007 η Σαρλίν μετακόμισε από τη Νότια Αφρική στο Μονακό. Ο πρίγκιπας  την είχε παρασύρει στη χώρα του και ξεκαθάρισε ότι την ήθελε για μελλοντική του πριγκίπισσα. Πρώτα όμως έπρεπε να πάρει μια γεύση για το σπίτι του και αυτό σήμαινε να αφήσει πίσω της όλα όσα ήξερε.

Δεν μετακόμισε στο παλάτι με τον αρραβωνιαστικό της πρίγκιπα Αλβέρτο όπως αναμενόταν. Αντίθετα, είπε στη Vogue ότι ζούσε σε ένα μικρό διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης.

Όταν η Charlene μετακόμισε για πρώτη φορά στο Μονακό δεν είχε ακριβώς την πιο θερμή υποδοχή. Το 2011, την ίδια χρονιά που παντρεύτηκε τον πρίγκιπά της, η Σαρλίν παραδέχτηκε ότι αντιμετώπιζε ζήλεια από τον Αλβέρτο. Σε συνέντευξή της στη Vogue, περιέγραψε το ταξίδι της στο Μονακό ως «μερικές φορές συντριπτική» και είπε ότι προσπάθησε σκληρά να ευχαριστήσει τους ανθρώπους, μερικές φορές έχασε την αίσθηση του εαυτού της.

Ο Τζόρτζιο Αρμάνι της ζήτησε να γίνει πρεσβευτής του οίκου για δύο χρόνια και εκείνη είπε ότι γρήγορα έμαθε να καταλαβαίνει τι της ταιριάζει να φορέσει. Με τα χρόνια, η Σαρλίν έχει γίνει ένα είδος μόδας, με την προσαρμόσιμη αίσθηση του στυλ και τις τολμηρές επιλογές της που γιορτάζονται από πολλούς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments