Lifestyle

Το στρινγκ της Στικούδη που εξαφανίστηκε από τα προσόντα της

Το στρινγκ της Στικούδη που εξαφανίστηκε από τα προσόντα της
Το στρινγκ της Στικούδη που εξαφανίστηκε από τα προσόντα της

Η Κατερίνα Στικούδη είναι από τις πιο καυτές παρουσίες της ελληνικής showbiz!

Γυναίκα – φωτιά χωρίς να το προσπαθεί ιδιαίτερα, προικισμένη από τη Φύση με πλούσια προσόντα, από την κορυφή μέχρι τα νύχια!

Πληθωρική με εντυπωσιακές καμπύλες, όπου εμφανιστεί προκαλεί πανικό και πολλές «ταραχές».

Εκρηκτική showoman, με ότι καταπιάνεται  από το τραγούδι έως την παρουσίαση, φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων και παίρνει «ψήφο εμπιστοσύνης» χωρίς δεύτερη σκέψη.

Όταν δε, αποφασίσει να «τσιγκλίσει» τους θαυμαστές της το κάνει χωρίς κόπο, αλλά με τρόπο….

Πώς; … Απλά επιδεικνύοντας τα πληθωρικά προσόντα της, αυτά που η Φύση – όπως είπαμε – της χάρισε απλόχερα….

Φωτιά και στην κόλαση βάζει η Κατερίνα με τις εμφανίσεις της στις παραλίες, όπου τα μικροσκοπικά μαγιό αποκαλύπτουν το μεγαλείο των φυσικών προσόντων της και κάπου εκεί το μυαλό κάποιων χάνεται…εκεί που χάνεται και το στρινγκ της….

Εντυπωσιακή εμφάνιση

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, πριν αναλάβει ενεργά τον ρόλο της μαμάς, είχε αναφερθεί στη σχέση με τον σύζυγό της και πώς διατηρούν τις ισορροπίες.

” Είμαστε «ομάδα». Θα συμφωνήσουμε, θα διαφωνήσουμε, θα ανταλλάξουμε λόγια – μέσα σε λογικά πλαίσια. Θα τα κάνουμε όλα. Στο τέλος, όμως, θα ακολουθήσω αυτό που μου λέει ο Βαγγέλης! Κι όχι γιατί είναι ο άντρας μου, αλλά έχω μάθει πια, ότι έχει δίκιο σε ό,τι κι αν μου έχει πει. Κάθε φορά δικαιώνεται, οπότε εκ των πραγμάτων, ακόμη κι όταν δεν θέλω, στο τέλος κάνω αυτό που θα μου πει, γιατί είναι για το καλό μου. Εγώ, από παιδί, διατηρώ τις ισορροπίες στη ζωή μου. Ας πούμε, η μητέρα μου, εκτός από μαμά μου, ήταν και η δασκάλα μου στο σχολείο. Στο σπίτι ήταν η μαμά και στην τάξη η «κυρία». Έχω συνηθίσει να βλέπω δύο και τρεις ρόλους σε έναν άνθρωπο. Έτσι και με τον Βαγγέλη. Όταν είμαστε σπίτι και μιλάμε για τη δουλειά, είναι ο συνεργάτης μου και μιλάμε καθαρά επαγγελματικά. Όταν θα πιάσουμε ένα θέμα προσωπικό μας, θα είμαστε αντρόγυνο. Όσο για το πολύ μαζί, η αλήθεια είναι ότι ενώ περνάμε πολύ χρόνο, παράλληλα βρίσκουμε και χρόνο ο καθένας για τον εαυτό του”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments