Ελλάδα

Βουλή: Μοίρασαν τουρκικές μάσκες στους βουλευτές – Αποκάλυψη Κανέλλη, απάντηση Τασούλα [vid]

Βουλή: Μοίρασαν τουρκικές μάσκες στους βουλευτές – Αποκάλυψη Κανέλλη, απάντηση Τασούλα [vid]
Οι μετανάστες δεν περνάνε, οι μάσκες όμως περνάνε", σχολίασε η Λιάνα Κανέλλη, που αποκάλυψε το θέμα.

Μάσκες κατασκευασμένες στην Τουρκία μοιράστηκαν στους Έλληνες βουλευτές. Την αποκάλυψη έκανε η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ από το βήμα της Βουλής, όπου συζητείται η πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη, καυτηριάζοντας με την χαρακτηριστική ευγλωττία της, το όλο ζήτημα.

Όπως επισήμανε η κυρία Κανέλλη: «Άκουσα να μιλάτε για την Τουρκία. Το ξέρετε ότι οι μάσκες που μας μοίρασε η Βουλή είναι τουρκικές; Οι μετανάστες δεν περνάνε, οι μάσκες όμως περνάνε. Τα συμφέροντα και τα όπλα περνάνε. Είναι Οργουελικό αυτό που ζούμε, οι λέξεις έχουν χάσει το νόημα τους εδώ μέσα», τόνισε η βουλευτής του ΚΚΕ.

τουρκική μάσκα - Βουλή

Νωρίτερα, το προεδρείο είχε ανακοινώσει ότι προμηθεύτηκε νέες μάσκες υψηλής προστασίας και ότι θα μοιράσει από 10 σε κάθε βουλευτή.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες, αναφέρθηκε στην προμήθεια 5.000 υγειονομικών μασκών. Όπως είπε, επρόκειτο για μειοδοτικό διαγωνισμό της υγειονομικής υπηρεσίας της Βουλής, ενώ σημείωσε ότι παρότι το κουτί είχε τη βρετανική και τη γερμανική σημαία, πιο κάτω έγραφε ότι το εργοστάσιο κατασκευής της γερμανικής εταιρείας είναι στην  Κωνσταντινούπολη.

«Το συνολικό κόστος ανήλθε σε 1.100 ευρώ. Το κουτί είχε πάνω τη βρετανική και τη γερμανική σημαία αλλά πιο κάτω έγραφε ότι είναι κατασκευασμένες σε εργοστάσιο της Κωνσταντινούπολης. Αν ήμουν εγώ στην επιτροπή και είχα εικόνα θα έλεγαν να μην τις επιλέξουμε», είπε συγκεκριμένα ο κ. Τασούλας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments