Lifestyle

Δώρα Παντέλη: Η γυμνή φωτογραφία που ανέβασε στο instagram

Δώρα Παντέλη: Η γυμνή φωτογραφία που ανέβασε στο instagram
Δώρα Παντέλη: Η γυμνή φωτογραφία που ανέβασε στο instagram

Δώρα Παντέλη, το κορίτσι «καίει» καρδιές χρόνια τώρα..

Από τα γήπεδα του μπάσκετ, όπου έπαιζε ως πρώην μασκετμπολίστρια μέχρι τις τηλεοπτικές οθόνες, όπου αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της, βυθίζοντας σε απέραντη θλίψη πολλούς άνδρες οπαδούς της… που πλέον την απολαμβάνουν από μακριά!

Η πρώην μπασκετμπολίστρια λοιπόν και νυν δημοσιογράφος διαθέτει αξιοζήλευτες αναλογίες, φυσικό επακόλουθο της πολύχρονης ενασχόλησής της με το μπάσκετ.

Είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προσφέρει απλόχερα στους θαυμαστές της στιγμές απόλαυσης, αλλά και έντονης χαράς όταν μοιράζεται μαζί τους στιγμιότυπα που αποδεικνύουν ότι δεν βρίσκεται τυχαία ψηλά, σχεδόν κορυφή, στις προτιμήσεις των αρσενικών.

Καθηλωτική με αναλογίες φωτιά, «λιώνει» το Instagram με τις φωτογραφίες της, κάποιες από τις οποίες είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικές έως ακατάλληλες για …καρδιοπαθείς ή ασθενείς άλλων σοβαρών νοσημάτων!

Δείτε τη γυμνή φωτογραφία που ανέβασε στο instagram  και θαυμάστε!

Παντρεύεται;

Πρόσφατα μία απάντησή της σε ερωτήσεις θαυμαστών της σε Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκάλεσε νέο γύρο θλίψης στους απανταχού θαυμαστές της.

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια της συνδρομητικής τηλεόρασης δέχθηκε την ερώτηση «αν παντρεύεται», επειδή κάποιος παρατηρητικός είδε πως φοράει μονόπετρο στο αριστερό της χέρι. Εκείνη, μέσω ενός GIF, απάντησε «έχεις δίκιο», ενημερώνοντας πως ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments