Lifestyle

Γιώργος Μαργαρίτης: «Το καλάμι όλοι το έχουν καβαλήσει»

Γιώργος Μαργαρίτης: «Το καλάμι όλοι το έχουν καβαλήσει»
Ο Γιώργος Μαργαρίτης κλήθηκε να τραγουδήσει στο «Σπίτι με το MEGA» και τους εξέπληξε όλους με την μαγική του φωνή.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης μας χάρισε μια μαγική βραδιά στο «Σπίτι με το MEGA» και τον Θανάση Πολυκανδριώτη, με τον οποίο γνωρίστηκαν το 1981.

Για τον κορυφαίο λαικό ερμηνευτή η πιο ωραία συνεργασία που έκανε ποτέ ήταν με τον Άκη Πάνου: «Ήμουν ο τελευταίος τραγουδιστής που τραγούδησε Άκη Πάνου. Δύσκολα έπαιρνες τα τραγούδια του».

«Μπορεί σε κάποια φάση να τα έπαιρνα λίγο στο κρανίο. Το καλάμι λίγο πολύ όλοι το έχουν καβαλήσει. Άλλοι το κρατούν και το πετάνε, άλλοι το παίρνουν μαζί τους».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Margaritis Official (@giorgosmargaritis_official)

Ο ίδιος παραδέχεται ότι στο παρελθόν έκανε καταχρήσεις χωρίς να διευκρινίσει τι. «Μπορεί αυτές να έχουν συμβάλει σε αυτό που είμαι σήμερα εδώ»

Ο Γιώργος Μαργαρίτης είπε πως ο καλλιτεχνικός χώρος έχει πληγεί πολύ από την πανδημία του κορωνοϊού: «Δεν προλαβαίνουμε να ανοίξουμε και πριν κάνουμε εγκαίνια, μας βάζουν μέσα».

Ο τραγουδιστής είπε ότι δεν θα πήγαινε σε talent show, γιατί είναι πολύ ευαίσθητος να πει σε κάποιον να αλλάξει επάγγελμα.

Ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής μεταξύ άλλων ερμήνευσε «Τα δικαστήρια» και εντυπωσίαζε το κοινό του MEGA

O Γιώργος Μαργαρίτης λέει ένα από τα τραγούδια που άφησαν εποχή το 1995 που κυκλοφόρησε πρώτη φορά. «Μου ‘πανε πως θα μου κάνεις μέχρι δικαστήρια» έγραψε ο Μάνος Ελευθερίου και όλοι οι αδικημένοι του κόσμου ξεσηκώνονται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments