Πολιτική

Άγριο επεισόδιο Πολάκη Γεωργιάδη στη Βουλή – Τους χώρισε η Φρουρά

Άγριο επεισόδιο Πολάκη Γεωργιάδη στη Βουλή – Τους χώρισε η Φρουρά
Άγριο επεισόδιο Πολάκη Άδωνη στη Βουλή - Τους χώρισε η Φρουρά

Σοβαρό επεισόδιο πριν από λίγο σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες στο εντευκτήριο στης Βουλής ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Οι δύο βουλευτές ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο και τελικά επενέβη η φρουρά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο βουλευτές παραλίγο να έρθουν στα χέρια  μετά από αντεγκλήσεις για την υπόθεση της Novartis και τις μεταξύ τους ανταλλαγές μηνύσεων.

Οι δύο «μονομάχοι» βρέθηκαν να κάθονται σε διπλανά τραπέζια, συνοδεία άλλων βουλευτών των κομμάτων τους. Αναφερόμενος στη δικαστική διαμάχη που βρίσκεται σε εξέλιξη ο Παύλος Πολάκης φέρεται να απεύθυνε τον λόγο στον Άδωνι Γεωργιάδη με τη φράση «εμείς θα τα πούμε μεθαύριο».

Δείτε τη φωτογραφία λίγο πριν πιαστούν στα χέρια

Η λεκτική σύγκρουση των δυο βουλευτών έγινε στο εντευκτήριο της Βουλής, όπου ο υπουργός Ανάπτυξης έπινε καφέ. Τότε ο Παύλος Πολάκης, τον προσέγγισε και σύμφωνα με πληροφορίες του επιτέθηκε λεκτικά με αγοραίες εκφράσεις λέγοντάς του «την τρίτη θα έρθω να φοράς τσίγκινο σωβρακάκι».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης φέρεται να απάντησε από την πλευρά του, «θα σου τραβήξω αγωγή ένα εκατομμύριο ευρώ αν δεν μου ζητήσεις συγγνώμη», ενώ στην συνέχεια ο Παύλος Πολάκης του απάντησε «να προσέχεις γιατί οι υποθέσεις όσο εύκολα αρχειοθετούνται τόσο εύκολα ανασύρονται από το αρχείο».

Το φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στους δυο άντρες ήταν ιδιαίτερα έντονο, ενώ λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, με τους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν μαζί με τη Φρουρά της Βουλής για να τους ηρεμήσουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments