Πολιτική

Παύλος Μαρινάκης: Ευχαριστούμε τον κ. Τσίπρα για την ευκαιρία να μιλήσουμε στους πολίτες

Παύλος Μαρινάκης: Ευχαριστούμε τον κ. Τσίπρα για την ευκαιρία να μιλήσουμε στους πολίτες
Παύλος Μαρινάκης: Ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας κ. Παύλος Μαρινάκης αναφέρθηκε στην πρόταση μομφής που κατέθεσε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς και στη διαχείριση της κακοκαιρίας Ελπίδα.

Ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας κ. Παύλος Μαρινάκης αναφέρθηκε στην πρόταση μομφής που κατέθεσε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς και στη διαχείριση της κακοκαιρίας Ελπίδα. «Είναι ξεκάθαρες οι ανεπάρκειες κυρίως με τον χρόνο αντίδρασης των υπευθύνων και κυρίως στο θέμα της Αττικής Οδού» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μαρινάκης.

Παύλος Μαρινάκης: Τι ανέφερε για το ΣΥΡΙΖΑ και την πρόταση μομφής

Αναφορικά με την πρόταση μομφής, είναι η πρώτη φορά, που κατατίθεται πρόταση δυσπιστίας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, στην οποία εκείνος που την κατέθεσε θα ήταν αυτός που θα ζημιωνόταν περισσότερο. Η πρόταση δεν θα γίνει δεκτή, είμαι σίγουρος, γιατί η Νέα Δημοκρατία, θα βγει συσπειρωμένη από αυτή τη διαδικασία. Εϊναι ξεκάθαρο αυτό γίνεται για να καλύψει ο κ. Τσίπρας,το τεράστιο πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται εδώ και 2,5 χρόνια», ανέφερε αρχικά.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που κατατίθεται μια πρόταση δυσπιστίας στο ελληνικό Κοινοβούλιο, που αυτός που φοβάται μήπως γίνει δεκτή είναι αυτός που την υπέβαλε!Ευχαριστούμε τον κ. Τσίπρα για την ευκαιρία να μιλήσουμε στους πολίτες, γιατί σε αυτούς είμαστε υπόλογοι, για όσα έχει κάνει αυτή η Κυβέρνηση» ανέφερε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας.

Παύλος Μαρινάκης: Για την πανδημία και την οικονομία

«Δεχόμαστε την πρόταση γιατί θέλουμε να γίνει φανερό στον ελληνικό λαό τί Ελλάδα παραλάβαμε το 2019, και να εξετάσουμε το πού βρίσκεται τώρα η Ελλάδα. Έχει αλλάξει το τοπίο, ε τομείς όπως η οικονομία, όσο αφορά στους φόρους και όχι μόνο, οι επενδύσεις, η ψηφιακή επανάσταση, η υγεία, με την αύξηση των ΜΕΘ και τις προσλήψεις υγειονομικών, στην παιδεία έχουμε προσλήψεις εκπαιδευτικών αλλά και αλλαγές στο πρόγραμμα σπουδών», συμπλήρωσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments