Trash

Light: Η κόντρα του με τον Snik – Τι έχει προηγηθεί μεταξύ τους

Light: Η κόντρα του με τον Snik – Τι έχει προηγηθεί μεταξύ τους
Light: Γιατί έχει ανοίξει ο τράπερ πόλεμο με τον Snik- Τι συμβαίνει μεταξύ των δύων καλλιτεχνών;

Για όσους δεν γνωρίζουν τι έχει συμβεί και υπάρχει αυτός ο ινσταγκραμικος καυγάς και αναρωτιούνται, όλα ξεκίνησαν από ένα Instagram live που έκανε το πρώην αγορι του μοντέλου Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Snik,  όπου δήλωσε ξεκάθαρα ότι ο τράπερ Light αναγνωρίζει τη δεύτερη θέση! Υπονοώντας, δηλαδή, ότι ο ίδιος ο Snik είναι πρώτος και ο Light έρχεται δεύτερος.

«Fans του Light έσπευσαν να ενημερώσουν τον τράπερ για αυτές τις δηλώσεις, στις οποίες απάντησε μέσω Instagram story και είπε πως δεν ασχολείται με άλλους αλλά κάνει focus στο να είναι αυτός καλύτερος. Αυτό φαίνεται να εξόργισε τον Snik, ο οποίος μάλλον περίμενε μια απάντηση και έδωσε συνέχεια, μέσω story», περιγράφει η Soula Glamorous.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LIGHT (@nerogreco)

Ο Light προκάλεσε τον Snik να συναντηθούν από κοντά  και να λύσουν τις διάφορες τους με ξύλο

Φυσικά, αυτό δεν έμελλε να μείνει χωρίς απάντηση και η κόντρα τους κορυφώθηκε με περιττά βίντεο και stories. Στο τελευταίο μάλιστα ο Light προκάλεσε τον Snik να συναντηθούν από κοντά  και να λύσουν τις διάφορες τους με ξύλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SNIK (@snikthehustla)

Ο Light υποστηρίζει ότι βρέθηκε στη γειτονιά του Snik αλλά εκείνος δεν πήγε στην συνάντησή τους. «Εδώ και 40 λεπτά σου έχω στείλει πινέζα, τρία λεπτά από το σπίτι σου», λέει χαρακτηριστικά στο βίντεο ο τράπερ.

Τι ακολούθησε; Πολλές βρισιές, απειλές και πολύ μανούρα και από τις δύο πλευρές

Ο Light σε παραλήρημα ομοφοβίας και αφού σίγουρα πιστεύει ότι είναι ο πιο νταής της γειτονιάς πήγε για ξύλο αλλά τελικά αλλιώς τα υπολόγιζε και αλλιώς του βγήκαν.

Ο Snik απάντησε και σε αυτό το βίντεο μέσα από stories στο Instagram. Υποστήριξε αρχικά ότι δεν πήγε ποτέ στο σημείο που είπαν και μάλιστα όταν πλησίασε στο σπίτι του είχε μαζί του κι άλλους και ανανέωσε το ραντεβού για άλλη μέρα. Από τότε δεν έχουμε νέα τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments