Trash

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η επική τούμπα της στο Survivor

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η επική τούμπα της στο Survivor
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Το μπάνιο στο ποτάμι δεν εξελίχθηκε όσο καλά πίστευε το μοντέλο με αποτέλεσμα να γλιστρήσει και να πέσει στο νερό ατσούμπαλα.

Ένα ξεκαρδιστικό απρόοπτο έγινε μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό του Survivor 2022 καθώς η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο επεισόδιο του Σαββάτου, όπως έπαιρνε το μπάνιο της και ενώ πήγε να απολαύσει με τους συμπαίκτες της το ποτάμι της παραλίας δεν είχε την κατάληξη που θα περίμενε κανείς. Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Άσχημη πτώση

Όπως εξήγησε και η ίδια, το κλαδί από το οποίο κρατιούνται οι παίκτες για να πλένονται είχε ήδη αρχίσει να σπάει και να κάνει κραχ, οπότε όταν εκείνη ανέβηκε πάνω, το κλαδί έσπασε με αποτέλεσμα να βρεθεί στο νερό με ένα επικό πέσιμο.

Η ίδια φάνηκε να το διασκεδάζει και στη συνέχεια τρόλαρε τον εαυτό της λέγοντας με χιουμοριστική διάθεση πως “αντί για βασίλισσα της ζούγκλας, πλέον θα με φωνάζουν βασίλισσα της ατσουμπαλιάς, γιατί είμαι η πιο ατσούμπαλη, πέφτω παντού και σκοτώνομαι. Σκοτώνομαι στο κιτ, σκοτώνομαι στα κλαδιά, σκοτώνομαι στο ποδόσφαιρο. Τίποτα. Αφήστε το! Κλάψτε με από τώρα, δεν θα γυρίσω ποτέ στην Ελλάδα. Κάπου εδώ θα με χάσετε στον Άγιο Δομίνικο”.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για Πηλαδάκη

Λίγα λόγια για εκείνη

Η “φωνή της λογικής”, “ήρεμη δύναμη”, “εύστοχη στα σχόλιά της”, και πολλά ακόμα θετικά χαρακτηριστικά είδαν στο φετινό Survivor οι τηλεθεατές στο πρόσωπο της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου. Και δεν έχουν άδικο. Μέχρι στιγμής, η ωριμότητα, η διαύγεια, και οι ισορροπίες που διατηρεί το μοντέλο και ηθοποιός, προκαλούν πραγματικά τον θαυμασμό και όχι μόνο στο Twitter- μια πλατφόρμα που τη λατρεύει για τις απόψεις της.

Γεννημένη το 1993 έχει ύψος 1,76 μ και ζυγίζει 55 κιλά. Έχει παραπάνω από 90k ακόλουθους στο Instagram και κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει με τη μακροχρόνια σχέση της με τον ηθοποιό Κώστα Σόμμερ από τον οποίο χώρισε καθώς δεν ήταν έτοιμη για τη δημιουργία οικογένειας. Έχει υπάρξει συνεργάτιδα των Λιάγκα – Σκορδά στο κομμάτι της μόδας ενώ την έχουμε δει και σε video clip του Σάκη Ρουβά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments