Ειδήσεις

Survivor Spoiler 31/1: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα τη δεύτερη ασυλία

Survivor Spoiler 31/1: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα τη δεύτερη ασυλία
Survivor Spoiler 31/1: Καταιγιστικές εξελίξεις και απόψε στο ριάλιτι επιβίωσης – Ποιοι θα πάρουν την πολυπόθητη νίκη Διάσημοι ή Μαχητές;

Στο χθεσινό (30/1) επεισόδιο του Survivor 2022 είδαμε να επικρατεί ο απόλυτος πανικός. Οι Διάσημοι κέρδισαν για ακόμη μια φορά  τους Μαχητές στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, στέλνοντας τη μπλε ομάδα στο συμβούλιο του νησιού.

Λίγο νωρίτερα, ο Σπύρος Μαρτίκας τη… γλίτωσε κερδίζοντας την ατομική ασυλία και στο συμβούλιο επικράτησε η απόλυτη παράνοια.

Ομόφωνα όλη η ομάδα, αποφάσισαν ο Γιώργος Κατσαούνης να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, ενώ η Μυριέλλα τον «έδωσε» στεγνά και έβαλε τέλος στην ερωτική σχέση που είχαν αναπτύξει.

Survivor Spoiler 31/1

Η νικητήρια ομάδα για απόψε

Δεύτερη μονομαχία ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές για την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας. Οι Διάσημοι έχουν το ένα παραπάνω προβάδισμα καθώς έχουν γεμάτο στομάχι, έχοντας κερδίσει τα τελευταία έπαθλα φαγητού.

Από την άλλη οι Μαχητές, θέλουν να ανακάμψουν και να κάνουν το 1-1 στους αγώνες ασυλίας, ώστε να μην βγουν στον τάκο τρεις παίκτες από την ομάδα τους. Θα το καταφέρουν; Η απάντηση είναι όχι!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dokari.gr, οι Διάσημοι κάνουν το 2-0 και οδηγούν ξανά ως ηττημένους στο συμβούλιο του νησιού τους Μαχητές για να αναδείξουν ακόμα δύο υποψηφίους για αποχώρηση.

Για πρώτη φορά φέτος, η διαδικασία αποχώρησης θα έχει μόνο παίκτες των μπλε

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments