Ελλάδα

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Βγήκαν οι τοξικολογικές από την Ελβετία

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Βγήκαν οι τοξικολογικές από την Ελβετία
Βιασμός Θεσσαλονίκη: Εκδόθηκαν οι τοξικολογικές εξετάσεις από την Ελβετία και αναμένεται να σταλούν με email στο τμήμα εγκληματολογίας και τοξικολογίας του ΑΠΘ.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς σε σουίτα στη Θεσσαλονίκης. Οι τοξικολογικές εξετάσεις έχουν πλέον εκδοθεί και αναμένεται μέσα στην ημέρα να σταλούν στο τμήμα εγκληματολογίας και τοξικολογίας του ΑΠΘ.

Οι εξετάσεις είχαν σταλεί στην Ελβετία καθώς εκεί υπάρχει εξειδικευμένο εργαστήριο το οποίο έχει περισσότερα δείγματα από ουσίες που μπορούν να ανιχνευθούν στον οργανισμό.  Τα αποτελέσματα θα προστεθούν σε αυτά που έχουν στα χέρια τους οι ελληνικές αρχές από το ΑΠΘ και θα σταλούν στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση σήμερα το βράδυ ή το αργότερο αύριο το πρωί.

Κρίσιμα τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA

Με αυτό το τρόπο θα βγει και το τελικό πόρισμα για το εάν βρέθηκαν και ποιες ουσίες στα ούρα της 24χρονης. Παράλληλα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, από τα πρώτα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, βρέθηκε σπερματική κηλίδα στο μανίκι της 24χρονης και βιολογικό υλικό στο εμπρόσθιο μέρος του ρούχου της. Στα εσώρουχα και τα επίμαχα σημεία του σώματός της δεν βρέθηκε υλικό.

Στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκαν άμεσα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων και αφορούν όλες τις ναρκωτικές ουσίες που είναι γνωστές στην Ελλάδα. Ακόμη και αν τα αποτελέσματα από τη Βέρνη για οποιονδήποτε λόγο καθυστερήσουν, στην ανακρίτρια θα παραδοθεί η τελική έκθεση με τα αποτελέσματα του ελληνικού εργαστηρίου. Βιασμός στη Θεσσαλονίκη:

Αξίζει να τονιστεί ότι η τακτική ανακρίτρια βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους ιατροδικαστές που χειρίζονται την υπόθεση για κάθε νέο στοιχείο που μπορεί να προκύψει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments