Διεθνή

Τσέσλι Κριστ: Αυτοκτόνησε πηδώντας από ουρανοξύστη

Τσέσλι Κριστ: Αυτοκτόνησε πηδώντας από ουρανοξύστη
Τσέσλι Κριστ: H Miss USA 2019 έβαλε τέλος στην ζωή της πηδώντας από έναν ουρανοξύστη στην πόλη της Νέας Υόρκης.

Σοκ προκάλεσε στις ΗΠΑ, η αυτοκτονία της Τσέσλι Κριστ, η οποία έβαλε τέλος στην ζωή της πηδώντας από έναν ουρανοξύστη στην πόλη της Νέας Υόρκης. Η πρώην Μiss USA 2019, ήταν δικηγόρος και εργαζόταν επίσης ως ανταποκρίτρια για την ψυχαγωγική εκπομπή Extra.

Η γυναίκα, η οποία είχε ένα διαμέρισμα στον ένατο όροφο του κτιρίου στη West 42nd Street στο κέντρο του Μανχάταν, πήδηξε από τον πολυώροφο γύρω στις 7:15 π.μ. και βρέθηκε νεκρή στο πεζοδρόμιο κάτω από το 60όροφο ουρανοξύστη.

Αδιευκρίνιστα τα αίτια της αυτοκτονίας

Την τελευταία φορά που εθεάθη πριν από την μοιραία βουτιά ήταν σε μια από τις ταράτσες του κτιρίου, στον 29ο όροφο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια της αυτοκτονίας της, ωστόσο σύμφωνα με την αστυνομία η αυτόχειρας άφησε σημείωμα, στο οποίο έγραφε ότι ήθελε να αφήσει τα πάντα στη μητέρα της.

«Όχι μόνο ήταν όμορφη αλλά ήταν και έξυπνη — ήταν δικηγόρος», είπε αστυνομική πηγή στη New York Post. «Έχει μια ζωή που θα τη ζήλευε κανείς. … Είναι τόσο θλιβερό.’

Πρώην νικήτρια του Miss North Carolina, η Κριστ κέρδισε το διαγωνισμό Miss USA 2019 φορώντας μια στολή με αστραφτερά φτερά για τον διαγωνισμό National Costume, με έμπνευση από το “I Know Why the Caged BIrd Sings” της Maya Angelou.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments