Ελλάδα

Βιασμός 24χρονης: «Υπάρχουν ντοκουμέντα από κινητά» αποκαλύπτει ο Ηλίας Γκιώνης

Βιασμός 24χρονης: «Υπάρχουν ντοκουμέντα από κινητά» αποκαλύπτει ο Ηλίας Γκιώνης
«Υπάρχουν ντοκουμέντα από κινητά» αποκαλύπτει ο Ηλίας Γκιώνης σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Η δημοσιοποίηση των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης Γεωργίας που κατήγγειλε τον βιασμό της στη Θεσσαλονίκη, ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, προκάλεσαν νέες αποκαλύψεις από πλευράς του Ηλία Γκιώνη.

Μέσω του λογαριασμού του στο instagram o ακτιβιστής, ο οποίος ήταν και ο άνθρωπος που έκανε γνωστή την υπόθεση, αποκάλυψε ότι υπάτχουν ντοκουμέντα από κατασχεθέντα κινητά

«Δεν περιμέναμε τις τοξικολογικές για να πιστέψουμε ότι τη βίασαν» έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Η ανάρτησή του

«Κάτι που δεν έχουν καταλάβει οι φασίστες είναι ότι εγώ και όσοι στηρίζαμε την Γεωργία Μπίκα δεν περιμέναμε τις τοξικολογικές για να πιστέψουμε ότι τη βίασαν. Τις περιμέναμε σαν έξτρα στοιχείο προς απόδειξη της αλήθειας. Δεν σταματά εδώ γιατί θα γίνουν και άλλες αναλύσεις. Υπάρχουν ντοκουμέντα από τα κινητά που κατασχέθηκαν. Και το πιο σημαντικό είναι ότι υπάρχουν οι μαρτυρίες της Γεωργίας, αλλά και άλλων θυμάτων» έγραψε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Γκιώνης.

Τι έδειξαν οι τοξικολογικές

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονη Γεωργίας μετά από ένα “θρίλερ” πολλών ημερών εστάλησαν τελικά από την Ελβετία στο ΑΠΘ, και συμφωνα με πληροφορίες είναι αρνητικά, όπως όμως προκύπτει από την πλευρά του κατηγορουμένου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ούτε το αλκοόλ δεν είναι “αξιοποιήσιμο” στοιχείο, καθώς η ποσότητα που βρέθηκε δεν μπορεί να κάνει την κοπέλα να χάσει τις αισθήσεις της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments