Ελλάδα

Δίκη Λιγνάδη: Μεταφέρεται στις φυλακές του Κορυδαλλού – Πότε θα βρεθεί ενώπιον του δικαστή

Δίκη Λιγνάδη: Μεταφέρεται στις φυλακές του Κορυδαλλού – Πότε θα βρεθεί ενώπιον του δικαστή
Δίκη Λιγνάδη: Για ποιο λόγο μεταφέρθηκε από τις φυλακές της Τρίπολης σε αυτές του Κορυδαλλού; - Ποια μέρα ορίστηκε η δίκη του

Νέα στοιχεία  σχετικά με τη Δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη έρχονται στην επιφάνεια, αναφορικά με την μεταγωγή του από τις φυλακές της Τρίπολης σε εκείνες του Κορυδαλλού, δεδομένου ότι σε λίγες μέρες ξεκινά η πολύκροτη δίκη και θα βρεθεί ενώπιον των πράξεων του. Συγκεκριμένα η Δίκη, ξεκινά την Παρασκευή  11 Φεβρουαρίου  στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Οι κακουργηματικές πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο πρώην σκηνοθέτης είναι τέσσερις υποθέσεις βιασμών ανηλίκων ή νεαρών ανδρών. Δίκη Λιγνάδη

Δίκη Λιγνάδη: Έτοιμο το σχέδιο μεταγωγής του προς τον Κορυδαλλό

Οι πληροφορίες που παρουσίασε ο ΑΝΤ1, αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης θα μεταφερθεί σε λίγες ημέρες με πιθανή μέρα μεταγωγής τη Δευτέρα ή την Τρίτη στον Κορυδαλλό. Πρόκειται σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες για ένα 24ωρο σχέδιο προστασίας προς τον σκηνοθέτη, καθώς θα τον φυλάνε και καθ’ οδόν από τις φυλακές Κορυδαλλού αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια που θα μείνει στην Αθήνα.

View this post on Instagram

A post shared by Dimitris Lignadis (@dimitris.lignadis)

Το κελί του Δημήτρη Λιγνάδη θα είναι στην Α’ πτέρυγα, καθώς εκεί η ζωή του είναι πιο ασφαλής

Στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό μίλησε ο δικηγόρος των δύο ανδρών που ζουν στο εξωτερικό και κατήγγειλαν τον Δημήτρη Λιγνάδη, κ. Ιωάννης Βλάχος, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε ότι οι πελάτες του θα παραστούν στη δίκη και ότι από πλευράς τους δεν θα ζητηθεί αναβολή της διαδικασίας.

Υπενθυμίζεται πως η η εισαγγελέας στην πρόταση της είχε χαρακτηρίσει τον Δημήτρη Λιγνάδη «άτομο επικίνδυνο, με πάθη και εμμονές, εμφορούμενο από έντονα αντικοινωνικά αισθήματα»

Παράλληλα είχε επισημάνει πως «η επανειλημμένη τέλεση της πράξης, η μακρόχρονη δράση του, η μέθοδος που έχει αναπτύξει, για να προσεγγίσει τα θύματά του, χτίζοντας μαζί τους σχέση εμπιστοσύνης αλλά και εξάρτησης, εκμεταλλευόμενος την κοινωνική, επαγγελματική και οικονομική του θέση για να τα δελεάσει, αλλά και τη δική τους ευάλωτη οικονομικά και κοινωνικά θέση, το γεγονός ότι κυκλοφορούσε δημόσια με τα ανήλικα θύματά του, δίχως καμία αναστολή, αλλά και η αμετανόητη στάση του μέχρι σήμερα, καταδεικνύουν ότι πρόκειται για άτομο επικίνδυνο, με πάθη και εμμονές, εμφορούμενο από έντονα αντικοινωνικά αισθήματα, ώστε η διατήρηση της προσωρινής του κράτησης να κρίνεται αναγκαία για την αποτροπή από την τέλεση νέων αξιόποινων πράξεων».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments