Lifestyle

Γιώργος Πυρπασόπουλος: Πατέρας θα γίνει για πρώτη φορά ο ηθοποιός -Το παράπονό του

Γιώργος Πυρπασόπουλος: Πατέρας θα γίνει για πρώτη φορά ο ηθοποιός -Το παράπονό του

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - yorgos_pirpassopoulos

Γιώργος Πυρπασόπουλος: θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά αλλά καταγγέλλει και ρατσισμό.

Το πρώτο του παιδί θα αποκτήσει σε λίγους μήνες ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, αφού όπως αποκαλύφθηκε σε εκπομπή του Mega η σύντροφός του είναι έγκυος. Ο δημοσιογράφος της εκπομπής ανέφερε ότι είχε επικοινωνία με το οικογενειακό περιβάλλον του ηθοποιού και επιβεβαίωσε ότι η σύντροφός του περιμένει το πρώτο τους παιδί. Βέβαια τους ξάφνιασε όλους καθώς όπως είχε πει στο παρελθόν «γούσταρε την ελευθερία».

Η Δανάη Μπάρκα με τη σειρά της, είπε πως είχε καταλάβει ότι ο αγαπημένος ηθοποιός θα γίνει μπαμπάς μέσα από μια ανάρτησή του στο instagram, όπου είπε δημόσια το παράπονό του για θέμα των αδειών που παίρνουν οι γυναίκες που είναι έγκυες στον ιδιωτικό αλλά και στον δημόσιο τομέα.

Ο ίδιος ο Πυρπασόπουλος είχε μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξή του  για την γοητευτική  σύντροφό του και είχε αποκαλύψει ότι έκαναν σύμφωνο συμβίωσης για γραφειοκρατικούς λόγους.

View this post on Instagram

A post shared by Yorgos Pirpassopoulos (@yorgos_pirpassopoulos)

Ο ερχομός του παιδιού μετά το διαζύγιο και η προσωπική του ζωή

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Γιώργος Πυρπασόπουλος είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

“Με ενδιαφέρει να γίνω πατέρας, αλλά νιώθω άβολα να το συζητάω. Το αποφεύγω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει κάποιος να ξέρει τι κάνω στο σπίτι μου. Εγώ ξέρω τα δικά του προσωπικά; Δεν ασχολούμαι με δημοσιεύματα που ασχολούνται με τα προσωπικά μου. Ούτε καν τα μαθαίνω. Δεν τροφοδοτώ τα σχόλια, δεν… πουλάω μούρη”.

Σε ερώτηση αν θα επιχειρούσε ξανά μετά το διαζύγιό του άλλον ένα γάμο εκείνος απάντησε: “Πραγματικά δεν ξέρω. Ο γάμος, αυτή δηλαδή η δέσμευση, είναι κάπως περίεργη υπόθεση”.

Ο ηθοποιός έχει και ένα διαζύγιο στο ενεργητικό του, με την Αγγλίδα ηθοποιό Monica Mcshane.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments