Lifestyle

Τζώνυ Θεοδωρίδης – Ηθοποιός: «Στη Λάμψη φορούσα περούκα γιατί ήμουν φαντάρος και μου είχαν κόψει το μαλλί»

Τζώνυ Θεοδωρίδης – Ηθοποιός: «Στη Λάμψη φορούσα περούκα γιατί ήμουν φαντάρος και μου είχαν κόψει το μαλλί»
Τζώνυ Θεοδωρίδης - Ηθοποιός: «Δεν παίρναμε καλά χρήματα στην σειρά Λάμψη αλλά λόγω της μεγάλης ακροαματικότητας μας έδωσαν παραπάνω».

Ο γνωστός ηθοποιός Τζώνυ Θεοδωρίδης παραχώρησε συνέντευξη στο Mega και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σειρά που συμμετείχε την Λάμψη, τη συνεργασία του με τον οίκο Αρμάνι το πόσο δύσκολα πέρασε για να επιβιώσει στην Ιταλία, συγκεκριμένα αναφέρει πως τρεφόταν με μπισκοτάκια του καφέ και για το κίνημα metoo βέβαια είχε μιλήσει και σε παλαιότερη συνέντευξή του με παραδείγματα.  Τζώνυ Θεοδωρίδης - Ηθοποιός

Τζώνυ Θεοδωρίδης – Ηθοποιός: «Άργησα να πληρωθώ κι έμεινα στον δρόμο»

«Η Λάμψη έκανε καλό στην καριέρα μου. Κινήθηκα δικαστικά εναντίον της Λάμψης, δεν με βοήθησε το σωματείο, μερικοί με θεώρησαν τρελό. Έχω κερδίσει 2 δικαστήρια και τώρα πάμε Άρειο Πάγο. Δεν παίρναμε καλά χρήματα στην Λάμψη αλλά λόγω της ακροαματικότητας μας έδωσαν παραπάνω χρήματα. Σε κάποιες σκηνές φορούσα περούκα, γιατί είχα πάει φαντάρος και μου είχαν κόψει το μαλλί», είπε αρχικά ο Τζώνυ Θεοδωρίδης.

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είχα δουλέψει με τον Τζόρτζιο Αρμάνι στο Μιλάνο. Άργησα να πληρωθώ κι έμεινα στον δρόμο, πήγαινα και πλενόμουν και ξανακοιμόμουν έξω. Στην Ιταλία τρεφόμουν με τα μπισκοτάκια που έδιναν κέρασμα με τον καφέ».

Τι είπε για την σύζυγο του και τα παιδιά του

Για την διαφορά ηλικίας με τη σύζυγό του, αλλά και τα παιδιά του, ο Τζώνυ Θεοδωρίδης απάντησε: «Με την σύζυγό μου έχουμε 18 χρόνια διαφορά ηλικίας, μαθαίνω από εκείνη, γνωριστήκαμε στο μαγαζί μου. Έχω τρία παιδιά, η πατρότητα με έκανε πολύ τρυφερό και από την άλλη πολύ σκληρό με τους ανθρώπους. Κάνω τα πάντα για τα παιδιά κι αν δεν το κάνεις δεν γεύεσαι τίποτα».

Για το κίνημα metoo και τις σεξουαλικές κακοποιήσεις, ο Τζώνυ Θεοδωρίδης κατέληξε λέγοντας: «Για όλες τις περιπτώσεις θεωρώ ότι είναι άνανδρα σκουλήκια, όχι μόνο για Φιλιππίδη και Λιγνάδη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments