Trash

Φάρμα: Πρόσωπο έκπληξη επέστρεψε στο ριάλιτι

Φάρμα: Πρόσωπο έκπληξη επέστρεψε στο ριάλιτι
Φάρμα: Η παίκτρια επέστρεψε πιο δυναμικά με νέους στόχους και θα φέρει τα πάνω κάτω στο ριάλιτι.

Μετά την αποχώρηση της Αννίτας από την ήτα της Σάσας Μπάστας, ορίστηκε νέος αρχηγός, με νέα δεδομένα, και μια άνευ προηγουμένων νέα αποστολή. Η εβδομάδα στη φάρμα ξεκίνησε με έντονο παρασκήνιο με συζητήσεις κάτω από το χαλί, που δημιουργούν κλίκες με συμμάχους αλλά και εχθρούς στο παιχνίδι.

Η επιστροφή του Γρηγόρη από το νοσοκομείο μετά τον τραυματισμό του στο χέρι έχει προκαλέσει την ανησυχία όλων, αλλά και ένας νέος τραυματισμός έρχεται και γυρίζει η ρόδα και πάλι στην καθημερινότητα των παικτών.

View this post on Instagram

A post shared by Aggeliki Iliadi (@aggeliki.iliadi)

Η Σάσα Μπάστα, όσο εκείνος «έπαιζε», του έλεγε, «δεν σε πιστεύω» και σταμάτα γιατί «θα βάλω τα κλάματα», αλλά να, που άνοιξε την πόρτα και μπήκε ξανά στη Φάρμα, η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη. Ο έρωτας τους μάλλον καλά κρατεί αφού τα φιλιά και οι αγκαλιές έρχονται και πάνε.

H τραγουδίστρια για το νέο φλερτ της είχε πει:

«Γενικά εμένα μου αρέσουν αυτά που έρχονται στη ζωή σου χωρίς να τα περιμένεις. Η αλήθεια είναι ότι με τον Γρηγόρη έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά κι είναι κάτι πολύ όμορφο κι αναπάντεχο θα έλεγα. Νιώθουμε πολύ ωραία. Είναι πάρα πολύ σημαντικό το οτιδήποτε να το ζω 100%… Αν ήμουν με έναν άνθρωπο έξω, εννοείται πως δεν θα έκανα κάτι. Η αλήθεια μου είναι αυτή, όπως με βλέπεις. Είμαι όπως με έχετε γνωρίσει κι είμαι αληθινή. Ό,τι γουστάρω, το κάνω. Οτιδήποτε μου δίνει χαρά, το θέλω στη ζωή μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments