Trash

Survivor Spoiler 1/2: Οι δύο νέες αφίξεις στον Άγιο Δομίνικο

Survivor Spoiler 1/2: Οι δύο νέες αφίξεις στον Άγιο Δομίνικο

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - acunilicali

Survivor Spoiler 1/2: O Τούρκος παραγωγός Ατζούν ετοιμάζει νέες αφίξεις που θα σοκάρουν τους οπαδούς του ριάλιτι επιβίωσης μεταξύ αυτών είναι τραγουδιστές και κομμωτές.

Ο παραγωγός Ατζούν συνεχίζει να σκέφτεται με ποιον τρόπο μπορεί να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τα νούμερα στο φετινό Survivor 2022 και πόσο πιο εντυπωσιακό μπορεί να κάνει το προϊόν του. Αγαπάει την καλή ζωή, τα σκάφη και σίγουρα τα κέρδη. Τα σκηνικά που βλέπουμε σε κάθε επεισόδιο μπορεί να είναι αρκετά για να κρατήσουν ψηλά τα νούμερα τηλεθέασης, όμως ο Τούρκος παραγωγός ετοιμάζει νέες αφίξεις που θα σοκάρουν τους οπαδούς του ριάλιτι. Ίσως και ο ένας από αυτούς να είναι ο νέος Τριαντάφυλλος.

View this post on Instagram

A post shared by Sakis Arseniou (@sakisarseniou_official)

Οι νέες προσθήκες

Μία νέα προσθήκη είναι αυτή του τραγουδιστή Σάκη Αρσενίου. Το όνομα του τραγουδιστή είχε ακουστεί καιρό τώρα και σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day», αναχώρησε πρωί πρωί για τον Άγιο Δομίνικο και θα μπει στην ομάδα των Διάσημων με ποσό έκπληξη. Πότε θα τον δούμε; Ακόμη δεν υπάρχει κάποια πληροφορία.

Το άλλο όνομα που θα τραβούσε τα βλέμματα του τηλεοπτικού κοινού, είναι ο γνωστός κομμωτής Κωνσταντίνος Εμμανουήλ που μέσα από το Tik Tok, έγινε viral κυρίως για τα δόντια του, το χαμόγελό του και τα μαλλιά του. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή ετοιμαζόταν για Survivor, όμως παρουσιάστηκε… εμπλοκή και έτσι είναι άγνωστο αν τελικά θα ταξιδέψει και ποια μέρα. Σίγουρα όλοι θέλουν να δουν έναν κομμωτή να αγωνίζεται στο στίβο μάχης και τι μυστικά έχει για τα μαλλιά του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments