Lifestyle

Δανάη Παππά: «Μου στέλνουν άσχημα μηνύματα στα social media, με ταυτίζουν με τη Θοδώρα του Σασμού»

Δανάη Παππά: «Μου στέλνουν άσχημα μηνύματα στα social media, με ταυτίζουν με τη Θοδώρα του Σασμού»

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - Studio4ert

Δανάη Παππά: Η νεαρή ηθοποιός μίλησε για το πως αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, τον ρόλο της στον Σασμό αλλά και την σχέση της αυτό το διάστημα.

Η ηθοποιός Δανάη Παππά παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων για τον ρόλο της στον Σασμό που υποδύεται την Θεοδώρα, την απόφασή της να ασχοληθεί με το επάγγελμα του ηθοποιού, αλλά και την σχέση της με τον επιχειρηματία, Λάμπρο Λάζαρη.

View this post on Instagram

A post shared by Danae Pappa (@danouuz)

Πότε έκανε το μεγάλο βήμα

«Δεν ήταν στις βλέψεις μου η υποκριτική. Ο Αντρέας Γεωργίου μου έδωσε την ευκαιρία για αυτό το τεράστιο βήμα. Ο ρόλος που μου είχε δώσει στη σειρά “Τατουάζ” ήταν αυτός της χορεύτριας, οπότε δεν είχα καταλάβει το μέγεθος και τον όγκο του ρόλου, ούτε και ρώτησα, δεν ήξερα πώς γίνονται τα πράγματα. Πήγα εκεί, λέω ωραία, θα ψάχνουν μια χορεύτρια, θα βγάζω κι ένα χαρτζιλίκι και μόλις πήρα το πρώτο επεισόδιο κι είδα ότι ο ρόλος μου είναι σε όλες τις σκηνές, νόμιζα ότι έχει γίνει λάθος. Το συζήτησα αργότερα με τον Αντρέα και μου λέει “αυτό είναι και σε θέλουμε γι’ αυτό, μας κάνεις”», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

View this post on Instagram

A post shared by Danae Pappa (@danouuz)

Στην συνέχεια, μίλησε για τον ρόλο της Θοδώρας κι εξήγησε πως το κοινό δεν έχει πάρει με καλό μάτι την ηρωίδα της. Μάλιστα, πολλοί της στέλνουν υβριστικά μηνύματα στα social media

«Έχουν ταυτίσει εμένα με τον ρόλο μου και δεν έχουν πάρει με καλό μάτι τη Θοδώρα. Μου στέλνουν πολλά μηνύματα στο Instagram, αλλά γελάω, τι να κάνω; Τι να απαντήσω; Τι να δικαιολογήσω; Είναι ακραία κάποια πράγματα και λες πως είναι δυνατόν να πορώνονται έτσι; Είναι τρομερό», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας βέβαια, πως σαν Δανάη Παππά δεν αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα.

View this post on Instagram

A post shared by Danae Pappa (@danouuz)

Τέλος, μίλησε για τη προσωπική σχέση της με τον Λάμπρο Λάζαρη κι αποκάλυψε πως συγκατοικούν επίσημα

«Μένουμε μαζί, είναι πολύ ωραίο αυτό. Ταιριάξαμε. Λένε ότι πρέπει πρώτα να γνωρίσεις τον άλλο και μετά να συγκατοικήσεις, γιατί είναι περίεργα τα πράγματα αλλιώς, αλλά κάπως έδεσε το παζλ. Γνωριζόμασταν και πιο πριν με τον Λάμπρο. Δεν ήμασταν φίλοι, αλλά γνωριζόμασταν κι είχαμε δουλέψει παλιά μαζί. Ήρθαν έτσι, τα πράγματα μετά από κάποια χρόνια και είπαμε “ωπ”. Πρώτη φορά συγκατοικώ με κάποιον, είναι ωραία, συζητάμε πολύ οι δυο μας, ειδικά όταν βρίσκουμε εμπόδια , έτσι τα λύνουμε», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments