Lifestyle

Κραουνάκης: «Έχω ξενυχτήσει έξω από σπίτι για έρωτα»

Κραουνάκης: «Έχω ξενυχτήσει έξω από σπίτι για έρωτα»
Κραουνάκης: Ο γνωστός καλλιτέχνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Mega Stories και μίλησε για την προσωπική του ζωή, αλλά και την Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Mega Stories και μίλησε για τον Θεό, αλλά και μέχρι που έχει φτάσει για έναν έρωτα. Ακόμη, ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε και για την Άλκηστις Πρωτοψάλτη, όπου ανέφερε πως ταίριαξε πιο πολύ από όλους με τα τραγούδια του και θέλησε να την ευχαριστήσει με όσα έχουν γίνει.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν έχει πέσει στα πατώματα για έρωτα, ο Σταμάτης Κραουνάκης απάντησε: «Όχι στα πατώματα, έχω ξενυχτήσει έξω από σπίτι, για να έρθει το ξημέρωμα και να πιάσω το θέμα μου με τον εραστή να βγαίνουνε μαζί», ενώ πρόσθεσε πως στη ζωή του έχει ερωτευτεί τρεις φορές και εκτιμάει πως είναι λογικός αριθμός για την ηλικία των 67, που είναι.

Σχετικά με τον Θεό

Αναφορικά με την πίστη, ο Σταμάτης Κραουνάκης είπε: «Ο ωραίος γελαστερός Θεός, ο χοχοχο, που τον έχω φάει (δείχνοντας την κοιλιά του), είναι εδώ. Σε αυτή την αναφορά λοιπόν, εγώ είμαι καθαρός και πιστός και από κει και πέρα έχω φτιάξει τον θίασο των αγίων μου. Το πρωί έχει πάρα πολλή πλάκα γιατί θα σηκωθώ, θα χαιρετήσω τα πνεύματα του σπιτιού».

Όσον αφορά στην κόντρα του με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη είπε: «Υπάρχει μια φράση της Νικολακοπούλου από ένα άλλο τραγούδι μας που απαντάει “Θέλω να βγάλω τη φωτιά περιφορά”. Ήταν μια κακή στιγμή, νομίζω έχουμε μετανιώσει όλοι γι’ αυτή τη στιγμή. Το μόνο που θέλω να ευχηθώ στην Άλκηστη είναι να ξαναβρεί τη σχέση της με την κοινωνία, νομιζω την έχει χάσει.

Δεν μιλάμε από τότε. Δεν ήμουν εγώ αυτός που έκανε την στραβή, δεν προσπάθησα να μιλήσουμε. Την ώρα που έδωσα την εντολή για το εξώδικο, εκείνη την ώρα σκότωνα 20 -30 χρόνια από τη ζωή μου. Τόσα ξέρω την Αλκηστη και είχαμε κοινή πορεία. Δεν μου λείπει η παρέα της, έχω άλλη παρέα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments