Trash

Survivor 2022: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου επιβεβαίωσε με τραγούδι τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη

Survivor 2022: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου επιβεβαίωσε με τραγούδι τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη
Survivor 2022: Η παίκτρια των Μαχητών είναι τρελά ερωτευμένη με τον τραγουδιστή και δεν το κρύβει και θέλει όσο τίποτα να τον ακούσει και να τον δει.

Στο χθεσινό επεισόδιο της τρίτης 1 Φεβρουαρίου του Survivor 2022 ο στίβος μάχης είχε αρκετά εμπόδια και ήταν δύσκολο να το κατακτήσεις αλλά όταν το έπαθλο είναι επικοινωνίας πρέπει να βάλεις τα αδύνατα δυνατά σου έτσι έκαναν και οι παίκτες του ριάλιτι.

View this post on Instagram

A post shared by Christos Dantis (@christosdantis)

Πριν μπουν για τα καλά στο αγώνισμα ο παρουσιαστής  Γιώργος Λιανός τους ρώτησε για τα συναισθήματά τους και πως νιώθουν που θα δουν και θα ακούσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα που έχουν μήνες να τα δουν.

Όταν έφτασε η σειρά της Ασημίνας Χατζηανδρέου, η Μαχήτρια επιβεβαίωσε τις φήμες που την θέλουν  να είναι ζευγάρι με τον Χρήστο Δάντη

«Γιώργο μου δεν είμαι και πολύ καλά. Φυσάω και ξεφυσάω από το πρωί. Θα σου πω μόνο έναν στίχο “Αναπάντητες κλήσεις παντού” και ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ», είπε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι το τραγούδι «αναπάντητες κλήσεις», που έχει ερμηνεύσει η Έλενα Παπαρίζου, το έχει γράψει ο Χρήστος Δάντης.

Οι Διάσημοι με 10-2 κατάφεραν να επικρατήσουν και σε αυτόν τον αγώνα και απόλαυσαν μηνύματα φίλων και συγγενών τους.

Survivor 2022: Συγκίνηση προκάλεσε η αντίδραση της Μυριέλλας Κουρεντή όταν είδε μήνυμα του John

Ο John έστειλε ξανά μήνυμα στην Μυριέλλα Κουρεντή και της έπαιξε μια μελωδία που είχαν ξεκινήσει μαζί. Ο ίδιος της ανέφερε: «Μυριέλλα θέλω να ξέρεις ότι είμαστε όλοι καλά και μιλώ με τους γονείς σου. Μας λείπεις. Θα σου παίξω μία μελωδία που μόνο εσύ ξέρεις τι σημαίνει για να σου δώσω δύναμη να συνεχίσεις. Να προσέχεις τον εαυτό σου»

«O John που όλοι ξέραμε κι αγαπήσαμε. Δεν θα πω τίποτα για αυτήν τη μελωδία. Μου λείπεις πάρα πολύ, σε ευχαριστώ που είσαι εκεί για όλους κι είσαι αυτός που είσαι. Σε αγαπώ κι ανυπομονώ να βγω έξω και να κάνουμε αυτήν τη μελωδία πραγματικότητα» είπε η Μυριέλλα Κουρεντή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments