Διεθνή

Αμερικανική επιδρομή στη Συρία με «αρκετούς νεκρούς» – Σοκαριστικές μαρτυρίες [vid]

Αμερικανική επιδρομή στη Συρία με «αρκετούς νεκρούς» – Σοκαριστικές μαρτυρίες [vid]
«Αρκετοί νεκροί», ανάμεσά τους και άμαχος πληθυσμός, μετά από αμερικανική επιδρομή στη βορειοδυτική Συρία.
«Αρκετοί νεκροί», μεταξύ των οποίων και άμαχοι,  από αμερικανική επιδρομή στη βορειοδυτική Συρία, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει το «Associated Press», επικαλούμενο ντόπιους και ακτιβιστές.
Ο ακριβής αριθμός των νεκρών δεν έχει ακόμα γνωστοποιηθεί, με ντόπιο δημοσιογράφο να ισχυρίζεται πως είδε 12 πτώματα, μερικά εκ των οποίων ήταν κάτω από συντρίμμια.

Σοκαριστικές μαρτυρίες

Αυτόπτες μάρτυρες, που επέλεξαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, επεσήμαναν στο «AP» πως είδαν ανθρώπινα μέλη να είναι διασκορπισμένα σε σπίτι στο χωριό Αρμέχ, στο Ιντλίμπ. Όπως είπαν, στην επίθεση συμμετείχαν ελικόπτερα, ενώ ακούστηκαν εκρήξεις και πυροβολισμοί από πυροβόλα.
Αμερικανός αξιωματούχος, που μίλησε στο ίδιο μέσο, επεσήμανε πως υπήρξε τουλάχιστον μια μεγάλη έκρηξη και συμπλήρωσε πως ένα από τα ελικόπτερα, που συμμετείχαν στην επιχείρηση, είχε μηχανική βλάβη και αναγκάστηκε σε προσγείωση.
Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου, Τζον Κίρμπι, επιβεβαίωσε πως έγινε μία αντιτρομοκρατική επιχείρηση στη Συρία, την οποία χαρακτήρισε «επιτυχημένη».
«Οι δυνάμεις Ειδικών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ, υπό τον έλεγχο της Κεντρικής Διοίκησης των ΗΠΑ, πραγματοποίησαν αντιτρομοκρατική αποστολή σήμερα το απόγευμα στη βορειοδυτική Συρία. Η αποστολή ήταν επιτυχής. Δεν υπήρξαν απώλειες από πλευράς ΗΠΑ. Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν μόλις είναι διαθέσιμες» επεσήμανε.
Το Πεντάγωνο δεν διευκρίνισε, ποιος ήταν ο στόχος της επίθεσης ή αν υπάρχουν τρομοκράτες μεταξύ των νεκρών και των τραυματιών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments