Lifestyle

Ελένη Βαϊτσού: Το ακατάλληλο γυμνό της Μελίνας από το Μπρούσκο

Ελένη Βαϊτσού: Το ακατάλληλο γυμνό της Μελίνας από το Μπρούσκο
Ελένη Βαϊτσού: Το ακατάλληλο γυμνό της Μελίνας από το Μπρούσκο

Η Ελένη Βαϊτσου, ή αλλιώς η αγαπημένη Μελίνα της σειράς «Μπρούσκο», είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα, που κατάφερε να κατακτήσει με τις πρώτες εμφανίσεις της, τις καρδιές των τηλεθεατών, αλλά να πάρει και τα μυαλά των ανδρών..

Ιδιαίτερης ομορφιάς, με σπάνια χαρακτηριστικά και αναλογίες «φωτιά» αποπνέει ερωτισμό και αισθησιασμό χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια….

Αγαπάει τα social media, τα οποία πολύ συχνά αναστατώνει με τις αναρτήσεις της, κολάζοντας πολλούς άνδρες και  προκαλώντας «ρίγη ενθουσιασμού» στα δικά τους κορμιά.

Συχνές είναι οι “ακατάλληλες ” φωτογραφίες της, που με λιγοστά ή καθόλου ρούχα δείχνει να απολαμβάνει τον ήλιο σε κάποια παραλία ή κάνοντας μία βουτιά στο ποτάμι…

Αυτό το αψεγάδιαστο κορμί δεν έχει και κανέναν απολύτως λόγο να το κρύβει,  όταν πρόκειται να μας το δείξει ολόγυμνο για άλλους λόγους…ακόμα κι αν θεωρηθεί ότι η φωτογραφία είναι αυστηρώς ακατάλληλη..

Δείτε την ολόγυμνη φωτογραφία της και μετά οι εξηγήσεις…

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε γυμνή με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, αποδεχόμενη την πρόταση του περιοδικού Down Town.

Σε συνέντευξή της, έχει δηλώσει πως αυτό που την ενδιαφέρει περισσότερο στις επαγγελματικές συνεργασίες της είναι καλές συνθήκες εργασίες. Κάθε δουλειά διαφέρει από την άλλη πρωτίστως επειδή αλλάζουν οι συνεργάτες. Αν το κλίμα μεταξύ των συμβαλλομένων είναι καλό, χαίρομαι την κάθε δουλειά, ανεξαρτήτως αν βρίσκω ικανοποιητικό το τελικό αποτέλεσμα ή τις απολαβές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments