Lifestyle

Γιώργος Παπακώστας – ΣΕΦ: «Δεν μπορούσα να σηκώσω τα χέρια μου, από τον κορωνοϊό»

Γιώργος Παπακώστας – ΣΕΦ: «Δεν μπορούσα να σηκώσω τα χέρια μου, από τον κορωνοϊό»

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - georgepapakostas

Γιώργος Παπακώστας - ΣΕΦ: «Μου έβαζαν ορό, έπεφτε ο πυρετός στα 38μιση και μετά από μισή ώρα ανέβαινε πάλι στα 39» εξομολογήθηκε ο σεφ και επιχειρηματίας.

Μια συνέντευξη από καρδιάς  παραχώρησε ο Γιώργος Παπακώστας στην εκπομπή του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη το πρωινό της Πέμπτης 3 Φεβρουαρίου. Ο γνωστός σεφ και επιχειρηματίας μίλησε μεταξύ άλλων, για την περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες που έχει αναπτύξει σε συνεργασία με τον πατέρα του.

 Γιώργος Παπακώστας: «Για δυο μέρες με έκανε μπάνια η σύντροφος μου, η Φωτεινή»

Ειδικότερα, ο Γιώργος Παπακώστας περιέγραψε χαρακτηριστικά πως «πέρασα πάρα πολύ δύσκολα τον κορωνοϊό και ειλικρινά εύχομαι να μην το περάσει κανείς τόσο βαριά. 18 ημέρες από τις οποίες τις πέντε ήμουν στο νοσοκομείο. Είχα για 12 συνεχόμενες ημέρες 39 πυρετό ακατέβατο. Μου έβαζαν ορό, έπεφτε στα 38μιση και μετά από μισή ώρα ανέβαινε πάλι στα 39».

View this post on Instagram

A post shared by George Papakostas (@georgepapakostas)

«Για δυο μέρες με έκανε μπάνια η σύντροφος μου, η Φωτεινή. Δεν μπορούσα να σηκώσω τα χέρια μου, δεν μπορούσα να πάω τουαλέτα και να είμαι όρθιος, πήγαινα τοίχο τοίχο και τα πόδια μου έτρεμαν».

«Ποτέ δεν έμαθα πως κόλλησα. Ήμουν εμβολιασμένος, την εβδομάδα που αρρώστησα, την επόμενη ήταν να κάνω την τρίτη δόση. Κόλλησα και εγώ και η κοπέλα μου. Η κοπέλα μου στις δυο μέρες ήταν μια χαρά, της πέρασαν όλα. Εγώ στην τρίτη μέρα ξεκίνησα να το περνάω δύσκολα.

Είχα ένα μικρό πρόβλημα από το καλοκαίρι που πήγαινα στις φωτιές, είχα εισπνεύσει πολύ διοξείδιο και είχα ένα σπαστικό βήχα από τότε. Στην αρχή, το πρώτο πενθήμερο είχα πυρετό που με ενοχλούσε πάρα πολύ γιατί εγώ δεν κάνω ποτέ πυρετό… Ποτέ δεν έχω αρρωστήσει για να φοβηθώ».

View this post on Instagram

A post shared by Foteini Kasbah (@its.kasbah)

Τι είπε για τον πατέρα του

«Έχω δει τον πατέρα μου να καταστρέφεται και να αναγεννάτε από τις στάχτες του και το έχω πάθει και εγώ. Πάντα υπάρχει το άγχος και ο φόβος ότι θα πάθεις καταστροφή, αλλά όταν έχεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου το ρίσκο μικραίνει» πρόσθεσε στη συνέχεια  ο σεφ στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments