Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Σάββατο 5/2 – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Κηφισό και Συγγρού

Κίνηση στους δρόμους: Σάββατο 5/2 – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Κηφισό και Συγγρού
Διήμερο κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και αλλαγών θα είναι το προσεχές για τους οδηγούς στις λεωφόρους Κηφισού και Συγγρού λόγω εργασιών

Αλλαγές στην κυκλοφορία των οχημάτων θα τεθούν σε εφαρμογή στη λεωφόρο Κηφισού το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, αλλά και στη λεωφόρο Συγγρού, όλο το σαββατοκύριακο.

Λ.Κηφισού – Σάββατο 5/2

Σύμφωνα με την αστυνομία: «Λόγω εκτέλεσης εργασιών για αντικατάσταση πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων του συστήματος διαχείρισης κυκλοφορίας, το Σάββατο 5-2-2022, θα πραγματοποιηθούν οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα παρακάτω οδικά τμήματα της Λ. Κηφισού, ως εξής:

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στις δύο αριστερές λωρίδες, στο τμήμα της από το ύψος της οδού Περισσού έως το ύψος της εισόδου από Λ. Δημοκρατίας, στο ρεύμα προς Πειραιά από τις 12 το μεημέρι έως τις 4 το απόγευμα.

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στη λωρίδα του κλάδου εξόδου προς την Ιερά Οδό και στις 2 δεξιές λωρίδες, στο ρεύμα προς Λαμία, περιοχής Δήμου Αιγάλεω, κατά τις ώρες 07.30΄ έως 11.30΄ το πρωί.

Κατά την εκτέλεση των ανωτέρω εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις εναπομένουσες λωρίδες κυκλοφορίας, ενώ όταν πραγματοποιηθεί η αντικατάσταση των πινακίδων, θα γίνει πλήρης και ολιγόλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας για τον απολύτως αναγκαίο χρόνο.

Λ.Συγγρού – Σαββατοκύριακο 5 και 6 Φεβρουαρίου

Επίσης, λόγω εκτέλεσης εργασιών,το Σάββατο, αλλά και την Κυριακή, 5 και 6 Φεβρουαρίου, από τις 7:30 το πρωί έως τις 10 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λεωφόρου Συγγρού, περιοχής Δήμου Αθηναίων, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Στρ. Κοντούλη και Πετμεζά, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.

Κατά την εκτέλεση των ανωτέρω εργασιών, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από τις εναπομένουσες λωρίδες κυκλοφορίας.

Και στις δύο περιπτώσεις παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments