Trash

Survivor spoiler 05/02: Ο Γιώργος Κατσαούνης ξεσκεπάζει την περίφημη τριάδα

Survivor spoiler 05/02: Ο Γιώργος Κατσαούνης ξεσκεπάζει την περίφημη τριάδα
Survivor spoiler 05/02: Έπαθλο φαγητού έχει στο αυριανό αγώνισμα και οι δύο ομάδες βάζουν τα δυνατά τους για να πάρουν την πολυπόθητη νίκη.

Το επεισόδιο που θα προβληθεί το Σάββατο το βράδυ 5 Φεβρουαρίου θα έχει έναν ακόμα αγώνα επάθλου φαγητού. Το σερί  7-0  των Διασήμων οι οποίοι θέλουν οπωσδήποτε να κερδίσουν για ακόμη μια φορά για να έχουν δυνάμεις, παρότι βέβαια στο τελευταίο αγώνισμα οι Μαχητές έδειξαν να ανακάμπτουν. Ο Γιώργος Σοιλέδης είναι το πραγματικό γούρι τους όπως βλέπουμε.

Το trailer για τον αγώνα επάθλου φαγητού του Σαββάτου πρόβαλε ο ΣΚΑΪ και απεικονίζει τον Γιώργο Κατσαούνη να έχει ανοίξει μέτωπο εναντίον της τριάδας, Σάββα, Σπύρου και Σοφιάνας, μετά και την αποχώρηση της Άσπας, τους οποίους μάλιστα κατηγορεί ότι ήθελαν να τον διώξουν και τώρα τον πλησιάζουν γιατί κατάλαβαν ότι ο κόσμος τον θέλει για νικητή. Survivor spoiler 05/02

Ανοιχτός πόλεμος

Ο αγώνας που θα παρακολουθήσουμε το Σάββατο το βράδυ στο Survivor δεν ενδείκνυται για πολλές ικανότητες, αφού αντί για στίβο έχουμε αρένα όπου ο κάθε παίκτης θα πρέπει να ρίξει το τοτέμ που κρατάει ο αντίπαλος του.

Οι πληροφορίες θέλουν την ομάδα των Μαχητών να είναι η νικήτρια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments