Lifestyle

Γιάννης Στάνκογλου – Μπάρ: «Μου έβγαλε όπλο και με απείλησε επειδή τσακωθήκαμε»

Γιάννης Στάνκογλου – Μπάρ: «Μου έβγαλε όπλο και με απείλησε επειδή τσακωθήκαμε»

Πηγή Φωτογραφίας: instagram - studio4_ert

Γιάννης Στάνκογλου - Μπάρ: «Κάποια στιγμή, κάποιος από άλλη παρέα έρχεται και όπως πάω να τον σπρώξω, πιάνω πάνω του και βλέπω ότι έχει όπλο».

Στον καναπέ του  Στούντιο 4 κάθισε ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για όλες τις φορές που κινδύνευσε η ζωή του, κυρίως στα νεανικά του χρόνια αλλά και την σύλληψη στα 16 του.

«Είδα άγρια πράγματα και όπλο μου έχουν βγάλει σε μπαρ νύχτα, επειδή τσακωθήκαμε. Έβγαινα και κάποιος πείραξε την κοπέλα ενός φίλου και τσακωθήκαμε και πήγε να γίνει φασαρία μέσα στο μπαρ. Κάποια στιγμή, κάποιος από άλλη παρέα έρχεται και όπως πάω να τον σπρώξω, πιάνω πάνω του και βλέπω ότι έχει όπλο», είπε αρχικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

Παράλληλα ο Γιάννης Στάνκογλου αναφέρθηκε και στο τροχαίο δυστύχημα του Πάνου Νάτση και σε μια προσωπική του ιστορία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yiannis Stankoglou (@yiannisstankoglou)

«Κάθε μέρα λέω Δόξα τω Θεώ που κατάφερα και γλίτωσα. Να και τώρα ο Πάνος Νάτσης το παιδί με τη μηχανή μόλις 31 ετών… Θέλω να πω ότι έχω κάνει στην ηλικία αυτή μέχρι τα 35, να έχω πιεί τρία ποτά και να πάρω τη μηχανή. Δεν έχεις τα ίδια αντανακλαστικά», δήλωσε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Η σύλληψή του

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο ηθοποιός αναπολώντας τα εφηβικά του χρόνια, είχε παραδεχτεί πως ήταν “άγριο νιάτο” ως έφηβος, ενώ σε ερώτηση για το αν είχε συλληφθεί απάντησε: «Ναι, 3-4 φορές. Με έχουν για εξακρίβωση στοιχείων δέσει έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, με τον Παναθηναϊκό τότε ήταν και μας πήγαν με μία κλούβα στο τμήμα κοντά στο σπίτι μου στον Περισσό και με είδε τυχαία ο πατέρας μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments