Lifestyle

Γιώργος Λιάγκας: Αυτή η καλλονή είναι η νέα σχέση του

Γιώργος Λιάγκας: Αυτή η καλλονή είναι η νέα σχέση του
Αυτή η καλλονή είναι η νέα του σχέση του Γιώργου Λιάγκα

«Επτασφράγιστο» μυστικό κρατάει ο Γιώργος Λιάγκας την προσωπική ζωή του, καθώς αποτελεί επιλογή του να τροφοδοτεί τη life style επικαιρότητα με το σταγονόμετρο όσον αφορά στα προσωπικά του και να εστιάζει περισσότερο στα επαγγελματικά του. Μετά το διαζύγιό του από τη Φαίη Σκορδά, σπάνια έχει απασχολήσει, τουλάχιστον με την προσωπική ζωή του τα εξώφυλλα περιοδικών, τουλάχιστον μέχρι πρότινος.

Γιατί ένα δημοσίευμα του  «Yes Magazine», θέλει τον παρουσιαστή τον τελευταίο χρόνο, να διατηρεί σχέση με εντυπωσιακή μελαχρινή γύρω στα 35, με την  οποία γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα φίλων.

Όπως αναφέρει το περιοδικό, παρότι εκείνη στην αρχή ήταν διστακτική, στο τέλος ενέδωσε στο φλερτ του Γιώργου και τους τελευταίους μήνες κυκλοφορούν μαζί.

Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει απόδειξη, αφού ούτε ο Γιώργος Λιάγκας έχει επιβεβαιώσει κάτι από την πλευρά του, αλλά ούτε και κάποιος φωτογραφικός φακος ή έστω κινητό έχει καταφέρει να απαθανατίσει το ζευγάρι.

Στο εξώφυλλο ωστόσο του εν λόγω περιοδικού φιγουράρει η φερόμενη ως σύντροφος του Γιώργου Λιάγκα, με το δημοσίευμα να κάνει λόγο για πιθανή επισημοποίηση της σχέσης τους. Αλήθεια ή ψέματα ο χρόνος θα δείξει…

Δείτε την καλλονή που φέρεται να έκλεψε την καρδιά του Γιώργου Λιάγκα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments