Ελλάδα

Καλάβρυτα αγνοούμενοι: Σε εξέλιξη η επιχείρηση για τον εντοπισμό τους

Καλάβρυτα αγνοούμενοι: Σε εξέλιξη η επιχείρηση για τον εντοπισμό τους
Καλάβρυτα αγνοούμενοι: Κορυφώνεται η αγωνία για τον εντοπισμό των τριών αναρριχητών. Το pagenews.gr επικοινώνησε με το γραφείο τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος όπου μας ανέφεραν ότι είναι σε εξέλιξη η επιχείρηση διάσωσης και έχουν εστιάσει σε κάποια σημεία.

Κορυφώνεται η αγωνία για τον εντοπισμό των τριών αναρριχητών στα Καλάβρυτα. Το pagenews.gr επικοινώνησε με το γραφείο τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος όπου μας ανέφεραν ότι είναι σε εξέλιξη η επιχείρηση διάσωσης και έχουν εστιάσει σε κάποια σημεία.

Καλάβρυτα αγνοούμενοι: Τι είχε προηγηθεί

Συναγερμός έχει σημάνει στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων και στις αρμόδιες υπηρεσίες αφού από τις 11.20 το βράδυ του Σαββάτου αγνοούνται 3 χιονοδρόμοι – χειμερινοί αναρριχητές. Το Χιονοδρομικό Κέντρο αναζήτησε τους δύο άντρες αφού είχαν αφήσει το αυτοκίνητό τους στο πάρκινγκ του Κέντρου, αλλά τα συνεχή τηλεφωνήματα προς το κινητό που είχαν δώσει, χτυπούσε χωρίς να υπάρχει ανταπόκριση.

Αμέσως με οχήματα του Χιονοδρομικού, το προσωπικό του Κέντρου άρχισαν την αναζήτησή τους και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν άντρες της Π.Υ. Καλαβρύτων, Περιπολικό του Α.Τ. Καλαβρύτων και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Καλαβρύτων ενώ έχει ζητηθεί και η συνδρομή της 6ης ΕΜΑΚ.

Στην περιοχή επιχειρούν ακόμη 22 πυροσβέστες με την ορειβατική ομάδα έρευνας και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, ένα ειδικό ερπυστριοφόρο όχημα, καθώς και ομάδα χειριστών εναέριων συστημάτων μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Καλάβρυτα αγνοούμενοι: Τι αναφέρει το πυροσβεστικό σώμα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments