Πολιτική

Νάσος Ηλιόπουλος: Αναγκαίο για την κοινωνία να φύγει άμεσα η κυβέρνηση

Νάσος Ηλιόπουλος: Αναγκαίο για την κοινωνία να φύγει άμεσα η κυβέρνηση
Νάσος Ηλιόπουλος: «Αυτό που χρειάζεται σήμερα η κοινωνία είναι να φύγει η κυβέρνηση Μητσοτάκη», υποστήριξε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM 97.8».

«Αυτό που χρειάζεται σήμερα η κοινωνία είναι να φύγει η κυβέρνηση Μητσοτάκη», υποστήριξε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM 97.8».

Για το ζήτημα της ακρίβειας σημείωσε ότι: «Αυτή τη στιγμή έχουμε χιλιάδες ανθρώπους που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα που έχουν, η Ελλάδα είναι στις χειρότερες θέσεις στο κόστος ενέργειας και αυτό δεν αντιμετωπίζεται με τις κινήσεις που κάνει η κυβέρνηση[…]Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στην ευρωζώνη που ο κατώτατος μισθός είναι χαμηλότερος από αυτόν του 2010». Ηλιόπουλος

Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών

“Είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε μπει σε μια περίοδο που η κυβέρνηση δεν ελέγχει τις πολιτικές εξελίξεις και τρέχει πίσω από αυτές. Σε αυτό το πλαίσιο, υποχρέωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είναι να είναι έτοιμος για εκλογές οποτεδήποτε και αν γίνουν. Είναι στο χέρι του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με τις πολιτικές προτάσεις του, όπως είναι η ρύθμιση και διαγραφή του πανδημικού χρέους, όπως είναι η αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ, να γίνει η πολιτική ανατροπή που χρειάζεται η χώρα” σημείωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Για το ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών, επισήμανε: «εμείς πιστεύουμε στην απλή αναλογική και θεωρούμε ότι η χώρα μπορεί να κυβερνηθεί και με απλή αναλογική. Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα δώσει τη μάχη των εκλογών για να την κερδίσει και να φτιάξει προοδευτική κυβέρνηση».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments