Ελλάδα

Στη Θεσσαλονίκη Αμερικανός παραγωγός του Χόλιγουντ

Στη Θεσσαλονίκη Αμερικανός παραγωγός του Χόλιγουντ
Ο Αμερικανός παραγωγός της εταιρείας κινηματογραφικών παραγωγών, Millennium Media, Robert Van Norden θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Συνάντηση με τον Αμερικανό παραγωγό της εταιρείας κινηματογραφικών παραγωγών του Hollywood, Millennium Media, Robert Van Norden θα έχει σήμερα, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη από πέρυσι ο κ. Τζιτζικώστας είχε ανακοινώσει πως νέες ταινίες του Hollywood θα ξεκινήσουν τα γυρίσματά τους στις αρχές του 2022, στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, τοποθετώντας την έτσι στον παγκόσμιο χάρτη των οπτικοακουστικών παραγωγών, με πολλαπλά οφέλη στην τοπική και περιφερειακή οικονομία, στις τοπικές επιχειρήσεις και στους επαγγελματίες της περιοχής.

Όπως είναι γνωστό, η Μακεδονία έχει προσελκύσει το τελευταίο διάστημα πολλές μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές. Πρόσφατα το κέντρο της Θεσσαλονίκης μετατράπηκε σε Μαϊάμι για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας «The Enforcer» με τον Αντόνιο Μπαντέρας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments