Lifestyle

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η καυτή φωτογραφία που ανέβασε πριν μπει στο survivor

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η καυτή φωτογραφία που ανέβασε πριν μπει στο survivor
Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η καυτή φωτογραφία που ανέβασε πριν μπει στο survivor

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, δυναμική, μαχητική και κούκλα, τα δίνει όλα στον στίβο μάχης.. και ξέρει πολύ καλά από αγωνιστικούς χώρους.

Η 22χρονη καλλονή «αλωνίζει» στα γήπεδα, αφού ασχολείται με το ποδόσφαιρο.

Μπορεί οι ποδοσφαιρόφιλοι να τη γνωρίζουν καλά.. οι υπόλοιπο τη μάθαμε από το ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και από τη σχέση της με γνωστό τραγουδιστή…

Μία βόλτα στα προφίλ της στα κοινωνικά δίκτυα είναι αρκετά για να καταλάβει κανείς, ότι το ποδόσφαιρο, αν και ανδρικό σπορ, δεν της έχει αφαιρέσει ούτε τη θηλυκότητα, αλλά ούτε και τον αισθησιασμό.

Η Ασημίνα λίγο πριν αναχωρήσει για τις παραλίες του Αγίου Δομήνικου, μας έδειξε λίγο από τη γυναικεία πλευρά της ανεβάζοντας μία καυτή φωτογραφία, όπου μας δείχνει ότι το ποδόσφαιρο δεν κάνει πάντα κακό στα πόδια, ίσως και να τα αναδεικνύει…

Δείτε εδώ την καυτή φωτογραφία της

Όπως μας συστήθηκε στο Survivor είναι γεννημένη το 1999 στην Αθήνα, είναι ποδοσφαιρίστρια της Α’ Εθνικής, καθώς και πρωταθλήτρια στίβου στα 200 μέτρα. Πήγε στον Άγιο Δομίνικο γιατί της αρέσει να φτάνει τον εαυτό της στα όρια του.

Είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική. Υποφέρει όταν χάνει και παρά το νεαρό της ηλικίας της πιστεύει πως θα βοηθήσει πολύ την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Αποκαλεί τον εαυτό της «Bob ο Μάστορας» γιατί πιάνουν τα χέρια της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments