Lifestyle

Γιάννης Κότσιρας – Τραγουδιστής: «Δεν θεωρώ την τραπ μουσική, την θεωρώ τραγική»

Γιάννης Κότσιρας – Τραγουδιστής: «Δεν θεωρώ την τραπ μουσική, την θεωρώ τραγική»

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - yianniskotsiras_fan_club

Γιάννης Κότσιρας - Τραγουδιστής: «Δεν ακούω όλα τα είδη της μουσικής, όχι. Ακούω πάρα πολλά ξένα κομμάτια, κυρίως παλιά ροκ και ψάχνομαι για πιο νέα παιδιά».

Ο Γιάννης Κότσιρας ο Τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και τον δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου με αφορμή το ξεκίνημα των νυχτερινών του εμφανίσεων. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ερμηνευτής είπε την άποψή του για την τραπ μουσική καθώς και πόσο ενεργός είναι στα  social media. Πριν λίγες μέρες είχε ξανά κάνει δηλώσεις κατά της κυβέρνησης. 

View this post on Instagram

A post shared by Rialto Theatre Cyprus Official (@rialto_theatre_cyprus)

Ειδικότερα, ο Γιάννης Κότσιρας είπε χαρακτηριστικά πως «δεν ακούω όλα τα είδη της μουσικής, όχι. Ακούω πάρα πολλά ξένα κομμάτια, κυρίως παλιά ροκ και ψάχνομαι για πιο νέα παιδιά. Κυρίως εκεί είναι η αγωνία μου, τα νέα παιδιά. Την τραπ δεν την θεωρώ μουσική, είναι κάτι το οποίο το βρίσκω τραγικό».

Το τραγούδι που ερμήνευσε για χάρη του «Σασμού»

«Υπάρχουν τιμήματα όταν λες περισσότερα όχι από ότι ναι, αλλά στο τέλος της ημέρας που κοιτιέσαι στον καθρέφτη λες ευτυχώς»  πρόσθεσε στη συνέχεια ο τραγουδιστής στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου στο Μεγάλο Κανάλι. Παράλληλα, ο Γιάννης Κότσιρας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο όμορφο τραγούδι που ερμηνεύει για την σειρά «Σασμός».

Σχετικά με τα τελευταία δύο δύσκολα χρόνια της πανδημίας, ο ίδιος επισήμανε πως η μόνη λύτρωση του είναι η οικογένειά του, τα παιδιά του και η γυναίκα του. Μάλιστα, αποκάλυψε πως του έχουν γίνει προτάσεις για τηλεοπτικές εκπομπές, τις οποίες αρνήθηκε γιατί δεν του άρεσαν. ]

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments