Ελλάδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Υποκριτές οι Αρβύλες και οι Σταρόβες» λέει ο ξάδερφός του

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Υποκριτές οι Αρβύλες και οι Σταρόβες» λέει ο ξάδερφός του
Αφορμή για το ξέσπασμα του ξαδέρφου του παρουσιαστή δημοσίευμα που θέλει την οικογένεια να του συμπαραστέκεται - Έστρεψε τα πυρά και στο επαγγελματικό περιβάλλον του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Ξέσπασε ο ξάδελφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου με αφορμή δημοσίευμα που θέλει την οικογένεια του παρουσιαστή να του συμπαραστέκεται, ενώ στο στόχαστρο βρέθηκε και το επαγγελματικό περιβάλλον του.

Μιλώντας στον Alpha, παραμονή της δίκης του παρουσιαστή, ο ξάδελφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου ξεκαθάρισε πως «έχω σχέση με την οικογένειά του, όχι με τον ίδιο. Στην ένατη δεκαετία της ζωής της η μητέρα του είναι αδύναμη πλέον και ως μάνα πονάει, όπως κάθε μάνα, ό,τι και αν κάνει το παιδί της».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον αδελφό του Στάθη Παναγιωτόπουλου, με τον οποίο είναι στενοί συνεργάτες ,καθώς διατηρούν το ίδιο δικηγορικό γραφείο.

«Άψογος στα πάντα του, ζει την προσωπική του τραγωδία, στηρίζοντας τη μάνα. Αυτό που ακούστηκε ότι συγγενείς του πλέον τον στηρίζουν και έχουν αλλάξει θέσεις είναι απολύτως αναληθές. Μιλάω για λογαριασμό της ευρύτερης οικογένειας του Παναγιωτόπουλου, η οποία αισθάνεται αηδία. Η Δικαιοσύνη θα κρίνει. Αλλά αυτό που ακούστηκε, προκαλεί την αγανάκτησή μου», προέταξε ο ξάδελφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

«Υποκριτές οι Αρβύλες και οι Σταρόβες»

Ο ξάδελφος του Στάθη Παναγιωτοπούλου καταφέρθηκε και εναντίον του επαγγελματικού περιβάλλοντος του παρουσιαστή κάνοντας λόγο για υποκριτές: «Και ας κοιτάξουμε τους υποκριτές, οι οποίοι ήταν πραγματικά στο περιβάλλον του Στάθη και εννοώ το επαγγελματικό περιβάλλον και τώρα κάνουν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα, τους διάφορους Σταρόβες, Αρβύλες και τα λοιπά. Αυτοί ζούσαν κοντά του. Εγώ έχω δεκαετίες να τον δω, τον έβλεπα ενδεχομένως μια φορά τον χρόνο σε ευρύτερη οικογενειακή συγκέντρωση Και κατέληξε: «Αυτή ήταν η σχέση μου και αυτή τη σχέση ήθελα να έχω με τον συγκεκριμένο, χωρίς να γνωρίζω αυτά τα απίστευτα αίσχη που βγήκαν στην επιφάνεια. Τα λέω όλα αυτά με αγανάκτηση. Μην μπλέκετε το σόι, δεν φταίω εγώ που έχει το ίδιο όνομα με εμένα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments