Lifestyle

Τζένα Τζέιμσον: Η πρώην ιέρεια του πορνό δεν μπορεί πια να περπατήσει – Σοκάρει η εικόνα της

Τζένα Τζέιμσον: Η πρώην ιέρεια του πορνό δεν μπορεί πια να περπατήσει – Σοκάρει η εικόνα της

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - jen_na_jameson_

Τζένα Τζέιμσον: Η Αμερικανίδα που έγραψε ιστορία στο πορνό διαγνώστηκε με ένα σπάνιο σύνδρομο.

Με το σπάνιο σύνδρομο Guillain-Barré διαγνώστηκε η πρώην πορνοστάρ Τζένα Τζέιμσον, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και δεν μπορεί καν να σταθεί στα πόδια της. Όπως αποκάλυψε στο Instagram ο σύντροφός της, ο Ισραηλινός επιχειρηματίας Λιόρ Μπίτον, με τον οποίο έχει μία τετράχρονη κορούλα, η 47χρονη διάσημη Αμερικανίδα που έγραψε τη δική της ιστορία στο πορνό, επισκέφθηκε το νοσοκομείο και έκανε εξετάσεις καθώς «δεν ένιωθε καλά». Συγκεκριμένα, η Τζέιμσον υπέφερε από εμετούς για εβδομάδες.

View this post on Instagram

A post shared by Jenna Jameson (@jennacantlose)

«Όταν επέστρεψε από το νοσοκομείο στο σπίτι, βασανιζόταν. Οι μύες των ποδιών της ήταν πολύ αδύναμοι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάει στο μπάνιο. Για να πάει στο μπάνιο, έπρεπε να τη βοηθήσω, να τη σηκώσω από το κρεβάτι και να την κρατάω. Μετά, μέσα σε δύο μέρες, η κατάσταση χειροτέρεψε, τα πόδια της άρχισαν να μην την κρατούν, αδυνατούσε να περπατήσει» ανέφερε ο Μπίτον σε βίντεο που δημοσίευσε.

Τελικά η θρυλική πορνοστάρ επέστρεψε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε περισσότερες εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι πάσχει από το σύνδρομο Guillain-Barré.Σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ, το σύνδρομο Guillain-Barré είναι μία «σπάνια, αυτοάνοση διαταραχή, στην οποία το ανοσοποιητικό σύστημα καταστρέφει τα νεύρα, προκαλώντας μυϊκή αδυναμία και μερικές φορές παράλυση», ενώ τα συμπτώματα μπορεί να διαρκέσουν από μερικές εβδομάδες έως αρκετά χρόνια. Σημειώνεται επίσης ότι οι περισσότεροι ασθενείς αναρρώνουν πλήρως, ωστόσο, κάποιοι παρουσιάζουν μόνιμη νευρική βλάβη.

Σε ένα επίσης story στο Instagram, ο Μπίτον γνωστοποίησε ότι η Τζένα Τζέιμσον  έχει ξεκινήσει θεραπεία, λαμβάνοντας υψηλή δόση ανοσοσφαιρίνης, ενώ κάνει φυσικοθεραπεία για να καταφέρει να περπατήσει ξανά. «Αυτήν τη στιγμή, ωστόσο, δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της. Οι γιατροί ξεκινούν τη θεραπεία για να δουν πώς θα πάει. Συνεχίστε, λοιπόν, να προσεύχεστε» σημείωσε χαρακτηριστικά.Από την πλευρά της, η πρώην ιέρεια του πορνό δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, επιβεβαιώνοντας ότι διαγνώσθηκε με το σύνδρομο Guillain-Barré. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της για τα μηνύματα στήριξης και τη συμπαράστασή τους.

Ξεκαθάρισε επίσης ότι το σύνδρομο με το οποίο διαγνώστηκε δεν αποτελεί παρενέργεια του εμβολίου του κορωνοϊού, καθώς δεν έχει καν εμβολιαστεί. Είχε άλλωστε εκφράσει στο παρελθόν τις αντιεμβολιαστικές απόψεις της, γράφοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Δεν τρυπήθηκα. Αυτό δεν είναι αντίδραση στο τρύπημα. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments