Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης για Δούκα: Είπε μια ανοησία – Οι αποζημιώσεις δόθηκαν με ΑΦΜ και έλεγχο

Άδωνις Γεωργιάδης για Δούκα: Είπε μια ανοησία – Οι αποζημιώσεις δόθηκαν με ΑΦΜ και έλεγχο
Άδωνις Γεωργιάδης για Δούκα: Για τις δηλώσεις του Πέτρου Δούκα και την αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης κ. Σπήλιου Λιβανού αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Για τις δηλώσεις του Πέτρου Δούκα και την αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης κ. Σπήλιου Λιβανού αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ τόνισε πως οι δηλώσεις Δούκα ήταν κυνικές ενώ για τις αποζημιώσεις των πυρόπληκτων ανέφερε ότι πρωτίστως αδικεί τον ίδιο και την κυβέρνηση της οποίας υπήρξε μέλος.

Άδωνις Γεωργιάδης: Πως σχολίασε την αντίδραση του Σπήλιου Λιβανού

Για την αντίδραση του Σπήλιου Λιβανού που του κόστισε τη θέση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι κρίθηκε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο οποίος όταν κάτι ξεφεύγει από τον αξιακό κώδικα της ΝΔ είναι ιδιαίτερα αυστηρός ακόμη και αν πρόκειται για έναν προσωπικό φίλο.

Άδωνις Γεωργιάδης: Τι δήλωσε για τις επικριτικές δηλώσεις που είχε κάνει ο ίδιος το 2007

Κληθείς να σχολιάσει επικριτικές δηλώσεις που έκανε ο ίδιος το 2007 ως πολιτευόμενος με το ΛΑΟΣ για την κυβέρνηση Καραμανλή, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε πως «όταν κάποιο νέο παιδί -όπως εγώ ήμουν τότε, θέλει να βγει βουλευτής, λέει και πολλές υπερβολές» και πρόσθεσε πώς να αναπαράγονται δηλώσεις του από εκείνη την περίοδο για χιλιοστή φορά, «είναι λίγο ντεμοντέ» και «ξαναζεσταμένη σούπα». Απέρριψε τους παραλληλισμούς των αποζημιώσεων του 2007 με τις 2.000 ευρώ της Αττικής Οδού, λέγοντας ότι αποτελούν αποζημίωση από μια ιδιωτική εταιρία, με ιδιωτικό χρήμα, σε ιδιώτες και η σύγκριση είναι ατυχέστατη.

Για τα “τσίγκινα σωβρακάκια” που ακούστηκαν στη Βουλή

Ιδιαίτερα καυστικός ήταν ο κ. Γεωργιάδης για τον ΣΥΡΙΖΑ και για την στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην άθλια φράση του Παύλου Πολάκη για το «τσίγκινο σωβρακάκι». Είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «το παίζει» κόμμα των ομοφυλοφίλων και δεν είπε ένας κουβέντα «για το πιο ομοφοβικό σχόλιο που έχει ακουστεί στη Βουλή από συστάσεως ελληνικού κράτους»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments