Trash

Survivor spoiler 8/2: Αποχώρηση έκπληξη

Survivor spoiler 8/2: Αποχώρηση έκπληξη
Survivor spoiler 8/2: Ο κόσμος έκανε την επιλογή του και ο Διάσημος που αποχωρεί θα σας εκπλήξει.

Το Survivor 2022 μας έχει αποδείξει ότι είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Όλα αλλάζουν σε κλάσματα δευτερολέπτων. Ειδικά σε ότι έχει να κάνει με μια αποχώρηση. Ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος πλέον για τον εαυτό του όλοι έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Για αυτό και η σημερινή είναι μια μεγάλη έκπληξη για όλους.

Ο κόσμος έχει το δικό του κριτήριο. Ποιο είναι αυτό το κριτήριο; Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Συμπάθεια και αγωνιστικότητα ασφαλώς. Από τη μια πλευρά είναι αυτό. Από την άλλη όμως έχει δημιουργηθεί και ένα νέο κύμα γυναικείας συμπαράστασης φέτος. Ναι μεν έχουν φύγει αρκετές γυναίκες, αλλά έχει ισορροπήσει η κατάσταση.

O παίκτης που επιστρέφει στην Ελλάδα

Survivor spoiler 8/2

Το όνομα της Ευρυδίκης σύμφωνα με πληροφορίες είχε ακουστεί αρχικά,  διότι είχε ελάχιστες ψήφους στήριξης στο παρελθόν. Όμως με τα νέα προγνωστικά ο παίκτης που φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Κανείς δεν το περίμενε καθώς είναι ένας δυνατός παίκτης που φέρνει νίκες στην ομάδα και ταΐζονται.

Συγκινεί τους παίκτες το έπαθλο επικοινωνίας

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor αναμένεται να δούμε τους παίκτες να συγκινούνται καθώς οι νικητές του αγωνίσματος με έπαθλο την επικοινωνία θα μπορέσουν να έρθουν σε επαφή με τις οικογένειές τους.

Σύμφωνα με τα spoilers, η νικήτρια ομάδα είναι αυτή των Διάσημων. Έτσι, μετά τον αγώνα θα μπορέσουν μετά από περίπου 50 ημέρες στον Άγιο Δομίνικο να δουν τα πρόσωπα κάποιων αγαπημένων τους προσώπων. Η συγκίνηση θα είναι μεγάλη, όπως και το ενδιαφέρον για το ποιοι θα στείλουν μηνύματα!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments