Ελλάδα

Δολοφονία Άλκη: Στη φυλακή άλλοι δύο συλληφθέντες – Τι ισχυρίστηκαν απολογούμενοι

Δολοφονία Άλκη: Στη φυλακή άλλοι δύο συλληφθέντες – Τι ισχυρίστηκαν απολογούμενοι
Άλλοι δύο που παραδέχονται ότι βρέθηκαν στη συμπλοκή, αλλά "δεν ακούμπησαν" τον 19χρονο

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στην 7 τακτική ανακρίτρια, άλλοι δύο από τους συνολικά 11 κατηγορούμενους για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή, επίθεση με αντικείμενα και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με το GrTimes, κατά την απολογία τους, ο 20χρονος συλληφθείς – υπήκοος Αλβανίας – παραδέχτηκε ότι μαχαίρωσε και τραυμάτισε έναν από τους φίλους του Άλκη κατά τη διάρκεια συμπλοκής.

Ο ίδιος, μάλιστα, τραυματίστηκε στο χέρι από το μαχαίρι που κρατούσε, ενώ ισχυρίστηκε ότι δεν ακούμπησε τον 19χρονο που έπεσε νεκρός.

Στην απολογία του ανέφερε, ακόμη, πως μετέβη στο σημείο του εγκλήματος, με το πρώτο αυτοκίνητο, αλλά και πως δεν σκόπευαν να σκοτώσουν ,αλλά μόνο να εκφοβίσουν τους φιλάθλους του Άρη.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος – 21 ετών – κατά την απολογία του ισχυρίστηκε ότι βρέθηκε στην περιοχή της Χαρίλαου, μαζί με τους συγκατηγορούμενούς του, αλλά δεν ήταν ανάμεσα σε αυτούς που πραγματοποίησαν την άγρια επίθεση.

Ο νεαρός ανέφερε ότι δεν είχαν ανθρωποκτόνο πρόθεση, αλλά πήγαν με σκοπό να εκφοβίσουν τους φιλάθλους του Άρη.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του 21χρονου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments