Lifestyle

Απόστολος Ρουβάς: Το μήνυμα της μητέρας του Μαρίας που τον συγκίνησε

Απόστολος Ρουβάς: Το μήνυμα της μητέρας του Μαρίας που τον συγκίνησε
Απόστολος Ρουβάς: Οι Διάσημοι έβαλαν τα δυνατά τους εαυτό στο στίβο μάχης και κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας.

Στο χθεσινό επεισόδιο της Τρίτης 8 Φεβρουαρίου στο Survivor, οι Διάσημοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο στίβο μάχης και κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας. Με τον Απόστολο Ρουβά επικοινώνησε ο αδερφός του Νίκος αλλά και η πολυαγαπημένη του μητέρα, Μαρία Ρουβά.

Ο αδερφός του λοιπόν του έστειλε ότι τον παρακολουθεί ανελλιπώς και ότι οικογενειακώς είναι πολύ περήφανοι για την αντικειμενικότητα και τον χαρακτήρα του. Απόστολος Ρουβάς

Ο Απόστολος Ρουβάς λύγισε όμως με το μήνυμα που δέχτηκε από την μητέρα του που το έγραφε:

«Κράτα ψυχή μου, ψυχή μου να είσαι νικητής της ζωής…. ότι στόχο και να βάζεις…αισθάνομαι ευλογημένη… σου στέλνω την αγάπη μου και τα φιλιά μου… στη σκέψη μου είσαι νικητής, συνέχισε έτσι σε καμαρώνουμε για την αγωνιστικότητα και τον χαρακτήρα σου φιλάκια πολλά από όλη την Κέρκυρα».

Σάκης Ρουβάς

Τα λόγια αγάπης και η αφιέρωση του Απόστολου Ρουβά για τον αδερφό του, Σάκη Ρουβά, συγκίνησαν τον τραγουδιστή

Να θυμίσουμε ότι ο Απόστολος Ρουβάς μετά τη νίκη του στο αγώνισμα του Survivor της Τετάρτης θέλησε να μιλήσει για πρώτη φορά για τον αδερφό του, Σάκη, αφιερώνοντας παράλληλα τη νίκη του σε εκείνον.

«Θέλω να κάνω μια ωραία αφιέρωση. Είναι η πρώτη μου πιο προσωπική. Θέλω να κάνω μια αφιέρωση στον αδερφό μου. Δεν αγαπώ κανέναν ξεχωριστά περισσότερο ή λιγότερο, αλλά θέλω να του αφιερώσω αυτήν τη νίκη. Από μικρό πάντα με προστάτευε, με καθοδηγούσε κι είναι πραγματικά το ίνδαλμά μου και το παράδειγμά μου για τη ζωή. Θέλω να την αφιερώσω στον αδερφό μου τον Σάκη, που τον αγαπώ πολύ», είπε ο παίκτης των Διασήμων, εμφανώς συγκινημένος.

Ο Σάκης Ρουβάς το σχολίασε, λέγοντας: «Συγκινήθηκα με την αφιέρωση του Απόστολου. Δεν το περίμενα. δεν ξέρω τι να σου πω. Τον νιώθω τον Απόστολο. Συγκινούμε που βρίσκεται σε αυτή τη φάση της ζωής του. Δεν είναι εύκολο αυτό που περνάνε όλα τα παιδιά. Είναι μια δύσκολη συνθήκη και κάτι το οποίο σε βάζει σε μεγάλη κρίση σε σχέση με τον εαυτό σου, το πώς θα διαχειριστείς τον εαυτό σου. Είναι μια δυναμική κατάσταση, την οποία περνούν όλα τα παιδιά, όχι μόνο ο Απόστολος. Ζηλεύω πάρα πολύ, θα ήθελα να είμαι εκεί, να παίζω, να είμαι μέσα στο παιχνίδι. Θα ήθελα να ξανακοιμηθώ στα σανίδια. Ήταν πολύ συγκινητική η αφιέρωση» τόνισε ο Σάκης Ρουβάς».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments