Lifestyle

Jennifer Lopez- Rolling Stone: Πως βρέθηκε στην κορυφή και ο χωρισμός με τον Ben Affleck

Jennifer Lopez- Rolling Stone: Πως βρέθηκε στην κορυφή και ο χωρισμός με τον Ben Affleck

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - jlo Verified

Jennifer Lopez- Rolling Stone: «Μας ασκούσαν σκληρή κριτική κάτι που κατέστρεψε τη σχέση μας από μέσα προς τα έξω. Γιατί ήμασταν πολύ νέοι για να καταλάβουμε εκείνη την εποχή ποια ήταν τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή».

Σάλο έχει προκαλέσει η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) στην τελευταία της φωτογράφιση για το Rolling Stone (τεύχος Μαρτίου 2022), όπου έδωσε και μία συνέντευξη από καρδιάς  για την πολυετή καριέρα της και την προσωπική της ζωή. Η 52χρονη Λατίνα σουπερστάρ θέλησε να τονίσει ότι στην μουσική βιομηχανία  έφτασε στην κορυφή «με το σπαθί της», ενώ έκανε σαφές ότι πλέον δεν την απασχολεί καθόλου η γνώμη των άλλων – κυρίως των media.

View this post on Instagram

A post shared by Rolling Stone (@rollingstone)

Όπως υπογράμμισε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο κορυφαίο μουσικό περιοδικό αδιαφορεί παντελώς για τα δημοσιεύματα, την κριτική και τον Τύπο γεγονός που της επιτρέπει να ζει πιο ελεύθερη και ευτυχισμένη από ποτέ! Στον τίτλο διαβάζουμε ότι «Έσπασε όλους τους κανόνες για να φτάσει στην κορυφή», ενώ το μότο της ήταν «f**k it». Το πρόσωπο το οποίο έπαιξε κομβικό ρόλο στην πορεία της στο επάγγελμα αποκάλυψε ότι ήταν η μητέρα της, ενώ μίλησε και για τον έρωτά της με τον Μπεν Άφλεκ.

Τζένιφερ Λόπεζ για Μπεν Άφλεκ – Ήμασταν νέοι και δεν ξέραμε τι πραγματικά μετράει στη ζωή

Η σταρ είπε ότι έπρεπε να «κάνει το δικό της» για να τα καταφέρει στο Χόλιγουντ, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον χολιγουντιανό σταρ Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck). Είναι ευτυχισμένη και θέλει να προστατεύσει την αγάπη τους, ενώ πρόσθεσε «Δεν θέλω να μιλήσω πολύ για αυτό. Μεγαλώσαμε και οι δύο. Είμαστε ίδιοι, αλλά είμαστε και διαφορετικοί». Η σταρ παραδέχτηκε ότι το Χόλιγουντ δεν της φέρθηκε πάντα καλά: «Πάντα νιώθω ότι σκαρφαλώνω από τον πάτο. Πάντα. Είναι και λόγω του ότι είμαι Πορτορικανή από το Μπρονξ και γυναίκα».

«Υπάρχει ένα “κλαμπ” που δεν ήμουν μέρος του. Και συνεχώς έλεγα “είμαι καλά, είμαι οκ”. Αλλά πονάει να μην συμπεριλαμβάνεσαι. Και δεν ξέρω αν θα γίνει και ποτέ» ανέφερε στην συνέντευξή της.

Jennifer Lopez- Rolling Stone: «Μας ασκούσαν σκληρή κριτική κάτι που κατέστρεψε τη σχέση μας»

Για τον παλιότερο χωρισμό της από τον Μπεν Άφλεκ απάντησε: «Μας ασκούσαν σκληρή κριτική κάτι που κατέστρεψε τη σχέση μας από μέσα προς τα έξω. Γιατί ήμασταν πολύ νέοι για να καταλάβουμε εκείνη την εποχή ποια ήταν τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή».

Η σύντροφος του Μπεν Άφλεκ προωθεί τη νέα της ταινία με τίτλο «Marry Me» και συμπρωταγωνιστή τον Όουεν Γουίλσον (Owen Wilson). Η ηθοποιός συνεχίζει να κάνει ταινίες με την εταιρία της, Nuyorican Productions, την οποία δημιούργησε για «να πάρει την κατάσταση στα χέρια της» όπως είπε στο RS. Στο «Marry Me», έκανε την παραγωγή ακόμα και του soundtrack, έχοντας στο πλευρό της τον Λατίνο σουπερστάρ, Maluma.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments