Lifestyle

Ντέμης Νικολαΐδης: Συγκινήθηκε στον αέρα για τα γενέθλια της κόρης του Μελίνα που γίνεται 18 ετών

Ντέμης Νικολαΐδης: Συγκινήθηκε στον αέρα για τα γενέθλια της κόρης του Μελίνα που γίνεται 18 ετών
Ντέμης Νικολαΐδης: Η συγκίνηση και η σπάνια αναφορά του πρώην ποδοσφαιριστή στην κόρη του Μελίνα που είχε γενέθλια και έγινε 18 ετών.

Τα γενέθλιά της είχε χθες, 8/2 η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη. Η Μελίνα Νικολαΐδη ενηλικιώθηκε χθες και ο πατέρας της έσπευσε να της ευχηθεί το βράδυ της Δευτέρας 7 Φεβρουαρίου, λίγα λεπτά πριν μπει η μέρα που έχει γεννηθεί η κόρη του, στην εκπομπή που συμμετέχει σε συνδρομητικό κανάλι.

View this post on Instagram

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi)

Ο ίδιος έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη του και αναφέρθηκε σε εκείνη με ένα τεράστιο χαμόγελο. Αν και δεν λέει πολλά για τα προσωπικά του, ο Νικολαΐδης είπε ότι είναι το Supergirl του… “Να πούμε “χρόνια πολλά” στην κόρη μου που σε λίγα λεπτά γίνεται 18 και κάθε χρόνο ο κουμπάρος μου ο Γιάννης ο Λεουνάκης στον Rock FM βάζει αυτό το τραγούδι (Super Girl}. Κάθε χρόνο 8 του Φλεβάρη βάζει αυτό το τραγούδι για την κόρη μου. Γίνεται 18, ενηλικιώνεται” είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης εμφανώς συγκινημένος.

Όταν όμως ρωτήθηκε τι θα ήθελε να της πει, προσπάθησε να αποφύγει να απαντήσει, με την αμηχανία να είναι εμφανής αφού ο ίδιος αποφεύγει να μιλά δημόσια για την προσωπική του ζωή.

“Πάμε να κλείσουμε την εκπομπή, πάμε… Τελειώσαμε” είπε και συνέχισε, “Είναι το Super Girl μου, για πάντα. Εννοείται…”.

Λίγο μετά, εμφανώς συγκινημένος ο Ντέμης Νικολαΐδης πρόσθεσε:

“Θα ήθελα να τη δω ευτυχισμένη, τίποτα άλλο. Θα την πάρω τηλέφωνο 12.01. Ελπίζω να είμαι το πρώτο τηλέφωνο. Κανονικά πρέπει να την πάρω 12 παρά 1 και να πιάσω την κουβέντα”.

Το πάρτι

Η Μελίνα Νικολαΐδη μπορεί να ενηλικιώθηκε αλλά το γιόρτασε με ένα… μικρό πάρτι, καλεσμένος στο οποίο ήταν και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Μάλιστα, η 18χρονη Μελίνα ανέβασε στα stories της στο Instagram μια φωτογραφία αγκαλιά με τον σύντροφο της μητέρας της, την οποία μοιράστηκε και ο Βασίλης Μπισμπίκης τη μοιράστηκε με τους δικούς του followers. Τρεις καρδιές και το όνομα του ηθοποιού ήταν το μόνο που συνόδευε τη φωτογραφία τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments