Ελλάδα

Δολοφονία Άλκη: Συνελήφθη ο 20χρονος φυγάς

Δολοφονία Άλκη: Συνελήφθη ο 20χρονος φυγάς
Δολοφονία Άλκη: Μετά την προαναγγελία του δικηγόρου του ότι θα παραδοθεί, ο 20χρονος Αλβανός συνελήφθη από τις αρχές.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την δολοφονία του Άλκη. Η υπόθεση αυτή αρχίζει να ξετυλίγεται, καθώς συνελλήφθησαν άλλα δύο άτομα. Σε ότι αφορά τον 20χρονο για τον οποίο εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης, ο δικηγόρος του ανέφερε ότι θα παραδοθεί.

Λίγες ώρες μετά την δήλωση του δικηγόρου του, ο 20χρονος αλβανικής καταγωγής που κατηγορείται για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού ως μέλος της ομάδας των 11 χούλιγκαν που σκότωσαν εν ψυχρώ τον 19χρονο φοιτητή, παραδόθηκε και συνελήφθη από τις αρχές. Δολοφονία Άλκη

11 οι συλληφθέντες για την δολοφονία

Με την σύλληψη του 20χρονου βρίσκονται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας και τα 11 πρόσωπα που τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου έκαναν την φρικτή επιδρομή στην περιοχή του γηπέδου Χαριλάου όπου ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου και μαχαιρώθηκε με ένα… δρεπάνι ο 19χρονος φοιτητής Άλκης Καμπανός.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία, τα μεσάνυχτα της Τετάρτης ο 20χρονος μαζί με τον πατέρα και την γιαγιά του διέφυγαν στην Αλβανία. Σήμερα Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου, οκτώ ημέρες μετά την διαφυγή του στην Αλβανία και αφού οι αστυνομικές αρχές έχουν συλλάβει τους 10 από τους 11 εμπλεκόμενους στη δολοφονία του Άλκη, ο 20χρονος Αλβανός υποχρεώθηκε να παραδοθεί και συνελήφθη.

Τι ανέφερε ο δικηγόρος του

Οπως είπε ο δικηγόρος του, Παρασκευάς Σπυράτος θα συναινέσει να έρθει στην Ελλάδα για να δώσει εξηγήσεις που φορούν τον ρόλο τους και θα τύχει μίας δίκαιης δίκης στη χώρα μας. «Η πρόθεση του εντολέα μου είναι να εμφανιστεί ενώπιον των ελληνικών αρχών. Εκτιμώ ότι τις επόμενες ώρες θα παραδοθεί στις αλβανικές αρχές και θα συμφωνήσει για την έκδοσή του. Κάνω μια παρένθεση να πω ότι ο κ. Κούγιας, είχε δηλώσει ότι τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο δεν πρόκειται να τον δούμε τα επόμενα 20 χρόνια.

Ο ίδιος θα μπορούσε να βρίσκεται στην Αλβανία, θα επιλέξει να έρθει στην Ελλάδα διότι έχει να δώσει εξηγήσεις που αφορούν το ρόλο του και θα τύχει μιας δίκαιης δίκης. Οι ελληνικές αρχές είναι από χθες ενήμερες για την απόφασή του να παραδοθεί. Η γενική του θέση είναι πως είχε έναν περιφερειακό ρόλο στην υπόθεση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments