Ελλάδα

Πατέρας Άλκη: Δέχομαι τη συγγνώμη των δραστών

Πατέρας Άλκη: Δέχομαι τη συγγνώμη των δραστών
Ας είναι η θυσία του γιου μου ένα γεγονός ένωσης κι όχι διχασμού, φτάνουν οι εμφύλιοι, είπε ο τραγικός πατέρας.

Στο περιθώριο φιλικού αγώνα που διοργανώνεται στη μνήμη του 19χρονου Άλκη Καμπανού μεταξύ Καβάλας και Δόξας Δράμας στο δημοτικό στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” ο πατέρας του 19χρονου, Αριστείδης Καμπανός έκανε μία συγκλονιστική δήλωση.

Με αφορμή δηλώσεις, όπως του 20χρονου κατηγορούμενου που παραδόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στις αρχές και ανέφερε ότι είναι μετανιωμένος, ο κ. Καμπανός τόνισε: “Την αποδέχομαι την συγγνώμη. Θα ήθελα να τους δώσω το χέρι και να πω στους ίδιους συλλυπητήρια γιατί δεν είχαν την ευκαιρία να κάνουν τον Άλκη φίλο τους, για να δουν τι εξαίρετο παιδί ήταν”.

«Η θυσία του Άλκη αποτελεί ένα γεγονός ξημερώματος μιας νέας Ελλάδας προς το καλύτερο. Να μονιάσουμε, να βλέπουμε αθλητικούς αγώνες, την ευγενή άμιλλα των ποδοσφαιριστών και οι φίλαθλοι να χειροκροτήσουν ανεξαρτήτως αποτελέσματος τους παίκτες γιατί αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές του αθλήματος», τόνισε ο κ. Καμπανός και πρόσθεσε ότι «εμείς συμμετέχουμε για να τους δίνουμε κουράγιο».

Όταν ρωτήθηκε εάν τα φανατισμένα παιδιά θα λάβουν το μήνυμα, απάντησε: «Ξεκίνησα με λόγια και κάνω πράξεις, θα παλέψω όσο μπορώ, όπως μπορώ, ως πρεσβευτής ενότητας. Ας είναι η θυσία του γιου μου ένα γεγονός ένωσης κι όχι διχασμού, φτάνουν οι εμφύλιοι».

Δείτε το βίντεο από το thestival.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments