Lifestyle

Ελίφ – Επεισόδιο 1030: Ο Λεβέντ και η Χουμεϊρά έρχονται κάθε μέρα και πιο κοντά

Ελίφ – Επεισόδιο 1030: Ο Λεβέντ και η Χουμεϊρά έρχονται κάθε μέρα και πιο κοντά
Ελίφ – Επεισόδιο 1030: Ο Λεβέντ και η Χουμεϊρά έρχονται κάθε μέρα και πιο κοντά και τα αισθήματα, που νιώθει ο ένας για τον άλλο είναι πολύ δυνατά.

Ελίφ – Επεισόδιο 1030

Όλοι στην εταιρία συζητούν για τα απίθανα ρομαντικά δώρα, που λαμβάνει η Μπιρτσέ από τον άγνωστο θαυμαστή της. Η Μπιρτσέ όμως έχει αρχίσει να ενοχλείται από το γεγονός πως δεν υπάρχει όνομα στα πακέτα. Δεν μπορεί να φανταστεί ποιος της στέλνει τα δώρα και θέλει τόσο πολύ να μάθει την ταυτότητά του. Ο Λεβέντ και η Χουμεϊρά έρχονται κάθε μέρα και πιο κοντά και τα αισθήματα, που νιώθει ο ένας για τον άλλο είναι πολύ δυνατά.

Ο Μαχίρ ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για τη Μελέκ, η οποία όμως κρατάει τις επιφυλάξεις της και φοβάται να ανταποκριθεί. Ο Μαχίρ πηγαίνει στην έπαυλη μετά από πρόσκληση για δείπνο. Όλοι, ιδιαίτερα η Ματσιντέ και ο Κερέμ, εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους στον Μαχίρ για την υποστήριξη του στις δύσκολες μέρες, που πέρασε η οικογένεια και η εταιρία. Την ίδια ώρα η Κιγιμέτ καταστρώνει νέα σχέδια εναντίον της οικογένειας και αναζητά νέους συμμάχους για να τα καταφέρει.

Ελίφ – Επεισόδιο 1030

Η Ζουλιντέ είναι πολύ λυπημένη επειδή πιστεύει πως ο Σαφάκ σκοπεύει να παντρευτεί την Αλέβ. Την ίδια ώρα ο Σαφάκ θέλει τη Ζουλιντέ πιο πολύ από ποτέ αλλά αναρωτιέται γιατί εκείνη άλλαξε συμπεριφορά απέναντί του…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments