Lifestyle

Ποια είναι τα παιδιά του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό; Γνωρίστε τα βασιλικά παιδιά εδώ

Ποια είναι τα παιδιά του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό; Γνωρίστε τα βασιλικά παιδιά εδώ

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - pauline_carostefal

Υπήρξε ένα σκάνδαλο αλλά και πολλή αγάπη.

Όταν οι βασιλιάδες καλωσορίζουν τα μωρά, είναι αναμφίβολα μια συναρπαστική στιγμή, αλλά σηματοδοτεί επίσης την επόμενη γενιά της μοναρχίας. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, αλλά μόνο τα δύο νεότερα του, ο πρίγκιπας Ζακ και η πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, την οποία μοιράζεται με τη σύζυγό του, την πριγκίπισσα Σαρλίν, είναι επιλέξιμοι για τη σειρά διαδοχής.

Γνωρίσετε τα τέσσερα παιδιά του Albert και τον λόγο που τα βλέπουμε σπάνια όλα μαζί

Το μεγαλύτερο παιδί του Albert Jazmin γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1992 στο Παλμ Σπρινγκς της Καλιφόρνια. Η μητέρα του Jazmin, Tamara Rotolo, γνώρισε τον πρίγκιπα  κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Κυανή Ακτή το 1991 και παρόλο που είχαν μια σύντομη σχέση, δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Η Tamara αποφάσισε να μεγαλώσει την Jazmin μακριά από τα έντονα φώτα της βασιλικής ζωής, έτσι η Grace μεγάλωσε στις ΗΠΑ και δεν συνδέθηκε με τον πατέρα της μέχρι τα 11 της.

View this post on Instagram

A post shared by JazminGraceGrimaldi (@jazmingrimaldi)

«Ήθελα εκείνη τη στιγμή να συνδεθώ με τον πατέρα μου, να τον γνωρίσω και να με γνωρίσει», είπε η Jazmin στο Harper’s Bazaar το 2015. “Δεν είχα αυτή τη φιγούρα, μου έλειψε αυτό. Είναι υπέροχο που συνέβη όταν συνέβη, και από τότε απολαμβάνουμε μια υπέροχη σχέση.”

Ο Άλμπερτ αναγνώρισε επισήμως την Τζαζμίν ως κόρη του το 2006 και έκτοτε, αυτή έχει καλλιεργήσει μια στενή σχέση με τους βασιλικούς συγγενείς της, συμπεριλαμβανομένης της θετής μητέρας της Σαρλίν, αν και δεν είναι στη σειρά για τον θρόνο καθώς γεννήθηκε εκτός γάμου. Όπως η γιαγιά της Grace Kelly, η Jazmin είναι τώρα ηθοποιός καθώς και τραγουδίστρια και φιλάνθρωπος με έδρα τη Νέα Υόρκη. Ίδρυσε το Jazmin Fund, ένα συνεχιζόμενο φιλανθρωπικό έργο που φέρνει βασικά είδη τάξης και ιατρικά εφόδια στα χωριά των Φίτζι, σε ηλικία μόλις 14 ετών. Επίσης, βγαίνει με τον μουσικό και ηθοποιό Ian Mellencamp.

Αλεξάντρ Γκριμάλντι-Κόστε

Γεννημένος τον Αύγουστο του 2003, ο Alexandre είναι ο μεγαλύτερος γιος του Albert, τον οποίο μοιράζεται με τη Γαλλο-Τογκο πρώην αεροσυνοδό, Nicole Coste. Ο Άλμπερτ και η Νικόλ γνωρίστηκαν το 1997 σε μια πτήση από τη Νίκαια στο Παρίσι και οι δυο τους συνέχισαν να κάνουν πενταετή σχέση. Σε αντίθεση με τη μεγαλύτερη αδερφή του Jazmin, δεν χρειάστηκε τόσος χρόνος για να αναγνωρίσει επίσημα τον Alexandre ως γιο του ο Albert. Ο πρίγκιπας το έκανε το 2005, μόλις εβδομάδες μετά τον θάνατο του πατέρα του, πρίγκιπα Ρενιέ Γ’, αφού η Νικόλ αποκάλυψε την ύπαρξη του παιδιού τους στο γαλλικό περιοδικό Paris Match.

Ωστόσο, ο πατέρας και ο γιος μοιράζονται μια στενή σχέση τώρα και δένονται για τον αθλητισμό και την πολιτική με τον Άλμπερτ να λέει στους PEOPLE: “Είναι ένα πολύ ωραίο παιδί. Πρέπει να πω ότι είχε μια πολύ καλή ανατροφή. Είναι [ένας] πολύ ωραίος και ευγενικός νεαρός άνδρας και πάντα χαίρομαι πολύ που τον βλέπω όταν μπορώ». Ο Αλέξανδρος εργάζεται τώρα ως μοντέλο και πρόσφατα γιόρτασε τα 18α γενέθλιά του στο Μονακό – ο μπαμπάς του του έκανε ένα υπερβολικό πάρτι γενεθλίων στο κλαμπ Jimmy’z Monte-Carlo. Ωστόσο, όπως και η μεγαλύτερη αδερφή του, δεν είναι στη σειρά για τον θρόνο.

Ο πρίγκιπας Ζακ και η πριγκίπισσα Γαβριέλλα

Παρά το γεγονός ότι είναι τα μικρότερα παιδιά του Αλβέρτου, ο πρίγκιπας Ζακ και η πριγκίπισσα Γκαμπριέλα είναι τα μοναδικά παιδιά του Αλβέρτου που βρίσκονται στην επίσημη γραμμή διαδοχής. Τον Δεκέμβριο του 2014, ο Άλμπερτ και η πριγκίπισσα Σαρλίν καλωσόρισαν τα δίδυμα τους και ο Άλμπερτ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τις γονικές δεξιότητες της συζύγου του. «Δεν νομίζω ότι θα ήταν τόσο χαμογελαστοί και χαρούμενοι όσο είναι αν δεν ήταν τόσο καλή μητέρα όσο είναι», είπε στο PEOPLE. Τώρα επτά χρονών, τα δίδυμα μεγαλώνουν γρήγορα!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments