Ελλάδα

ΕΛ.ΑΣ.: Λουκέτο σε τρεις συνδέσμους οπαδών της Θεσσαλονίκης

ΕΛ.ΑΣ.: Λουκέτο σε τρεις συνδέσμους οπαδών της Θεσσαλονίκης
Τα παραρτήματα λειτουργούσαν χωρίς την απαιτούμενη άδεια.

Τρία παραρτήματα – εντευκτήρια Λεσχών φιλάθλων αθλητικών σωματείων της Θεσσαλονίκης που λειτουργούσαν χωρίς προβλεπόμενη – απαιτούμενη άδεια αρμόδιας Αρχής, σφραγίστηκαν χθες από την ΕΛ.ΑΣ..

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για συνδέσμους δύο ομάδων ενώ και οι τρεις βρίσκονται στο κέντρο της πόλης. «Μετά από απόφαση του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου, σήμερα 10 Φεβρουαρίου 2022, σφραγίσθηκαν τρία (3) παραρτήματα – εντευκτήρια Λεσχών φιλάθλων αθλητικών σωματείων της Θεσσαλονίκης που λειτουργούσαν χωρίς προβλεπόμενη – απαιτούμενη άδεια αρμόδιας Αρχής», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας.

Έρευνες σε Αθήνα και Πάτρα

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. σε συνδέσμους οπαδών σε Αθήνα και Πάτρα. Πρόκειται για έρευνες που είχε προαναγγείλει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος δήλωσε στον Σκάι ότι η αστυνομία τις τελευταίες ημέρες έχει εντατικοποιήσει τους ελέγχους και κλείνει παράνομους συνδέσμους «φιλάθλων». «Έχουν κλείσει ήδη 11 τέτοιοι σύνδεσμοι και σήμερα θα γίνουν 18 επιπλέον έλεγχοι σε ολόκληρη τη χώρα», επισήμανε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments