Διεθνή

Πακιστάν: Κάρφωσαν το κεφάλι εγκύου με καρφί για να γεννήσει αγόρι

Πακιστάν: Κάρφωσαν το κεφάλι εγκύου με καρφί για να γεννήσει αγόρι

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter- PeshawarCCPO

Ο άνδρας της την απείλησε ότι θα την χώριζε και θα την εγκατέλειπε αν έφερνε στον κόσμο ξανά κορίτσι.

Η σιγουριά ότι ένας γιος θα μπορούσε να προσφέρει  στην οικογένεια καλύτερη οικονομική ασφάλεια από ότι τα κορίτσια, είχε ως αποτέλεσμα να καρφώσουν μια εγκυμονούσα γυναίκα με καρφί στο κεφάλι, προκειμένου να σιγουρευτούν ότι θα γεννήσει αγόρι.

Η γυναίκα που κυοφορούσε το τέταρτο παιδί της από το Πακιστάν αφού έχει ήδη αποκτήσει τρεις κόρες, βρήκαν ένα καρφί καρφωμένο στο κεφάλι της από έναν θεραπευτή που είπε ότι θα της εγγυόταν ότι θα γεννούσε ένα αγόρι.

Η ακτινογραφία της γυναίκας έδειξε ότι το καρφί των πέντε εκατοστών (δύο ιντσών) είχε τρυπήσει το πάνω μέρος του μετώπου της

Η τραυματισμένη γυναίκα εισήχθη στο νοσοκομείο στη βορειοδυτική πόλη Πεσαβάρ, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του καρφιού από το κεφάλι της, σύμφωνα με αναφορές πακιστανικών μέσων ενημέρωσης.

Η ακτινογραφία της γυναίκας έδειξε ότι το καρφί των πέντε εκατοστών (δύο ιντσών) είχε τρυπήσει το πάνω μέρος του μετώπου της, χωρίς να τρυπήσει τον εγκέφαλο. Σύμφωνα με τον γιατρό που τη χειρούργησε, η γυναίκα είχε μείνει αναίσθητη στο σπίτι της, όπου και προσπάθησαν να της αφαιρέσουν το καρφί.

«Πολύ γρήγορα θα πιάσουμε στα χέρια μας τον μάγο»

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η έγκυος μητέρα δέχθηκε απειλές από τον σύζυγό της πως εάν γεννούσε ξανά κορίτσι θα την χώριζε. Μόλις έμαθε ότι περιμένει ξανά κορίτσι, απευθύνθηκε στον θεραπευτή, προκειμένου να τη βοηθήσει με αυτό τον φρικτό τρόπο να γεννήσει αγόρι.

Όπως ανέφερε η τοπική Αστυνομία, οι Αρχές γνωρίζουν το περιστατικό και θα λάβουν περισσότερες λεπτομέρειες από τη νεαρή μητέρα, ώστε να ληφθούν οι «αναγκαίες νομικές ενέργειες» ενάντια σε όσους εμπλέκονται. «Πήραμε τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας του νοσοκομείο κι ελπίζουμε να έρθουμε σύντομα σε επαφή με τη γυναίκα. Πολύ γρήγορα θα πιάσουμε στα χέρια μας τον μάγο» σχολίασε ο επικεφαλής της τοπικής Αστυνομίας, Αμπάς Αχσάν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments