Lifestyle

Αντώνης Κανάκης: Και όμως, έγινε κριτής στο GNTM – Το «παράπονο» του παρουσιαστή

Αντώνης Κανάκης: Και όμως, έγινε κριτής στο GNTM – Το «παράπονο» του παρουσιαστή

Πηγή Φωτογραφίας: Youtube

Αντώνης Κανάκης: Το κοντρόλ θέλησε έστω για λίγα λεπτά να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και έτσι τον… έχρισε κριτή.

Μαθήματα μόντελινγκ παρέδωσε ο Αντώνης Κανάκης στο «Ράδιο Αρβύλα» της Πέμπτης 10 Φεβρουαρίου, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή με ένα εξεζητημένο look που κέντρισε τα βλέμματα.

Μπορεί η πλειοψηφία να μην το γνωρίζει αλλά το μικρόβιο της μόδας κυλάει μέσα τις φλέβες του παρουσιαστή και έτσι μόλις έφτασε το top επικαιρότητας στο νούμερο 10 με θέμα το GNTM βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει ένα βαθύ παράπονο προς την παραγωγή του ριάλιτι μοντέλων ως προς το γιατί δεν του έκαναν πρόταση για μια θέση στην κριτική επιτροπή.

View this post on Instagram

A post shared by Radio Arvyla (@radioarvyla_official)

«Κάποια στιγμή πρέπει να μου εξηγήσουν γιατί δεν βρίσκομαι σε αυτό το πόστο παρ΄όλα αυτά δεν θα το κάνω θέμα» είπε αστειευόμενος.

Το κοντρόλ θέλησε έστω για λίγα λεπτά να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και έτσι τον… έχρισε κριτή!

Κανάκης κατά Κοσιώνη – «Αυτή η ανεξάρτητη δημοσιογραφία…»

«Θύμα» του σχολιασμού του Ράδιο Αρβύλα και συγκεκριμένα του Αντώνη Κανάκη έπεσε για ακόμα μία φορά η Σία Κοσιώνη. Λίγο καιρό μετά τα σκληρά λόγια τους για την παρουσιάστρια, λόγω του σχολιασμού που είχε κάνει για τα χιόνια (δείτε εδώ), ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του επέστρεψαν με μία ακόμα βαριά κριτική. Αντώνης Κανάκης

Αφορμή για τα νέα του «πυρά», μαζί με την υπόλοιπη παρέα της Θεσσαλονίκης, ήταν η συνέντευξη της δημοσιογράφου στην Έλενα Κατρίτση στην εκπομπή «Προσωπικά». Εκεί, η ίδια ερωτήθηκε μεταξύ άλλων για τη δύσκολη θέση, όπου βρίσκεται κάθε φορά που δέχεται κριτική η κυβέρνηση, καθώς οι… αδέσποτες τη βρίσκουν ενίοτε, λόγω του γάμου της με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Ο Κανάκης φαίνεται πως ασπάζεται πλήρως όσους της κάνουν κριτική με αυτό ακριβώς το κριτήριο. «Αυτή η ανεξάρτητη δημοσιογραφία…», ξεκίνησε το λόγο του, παρουσιάζοντας αυτή τη συνέντευξη, προφανώς ειρωνικά διακείμενος προς την Κοσιώνη.

Αμέσως μετά, η εκπομπή του προέβαλε ένα απόσπασμα, στο οποίο η παρουσιάστρια επισημαίνει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει κριτική στην κυβέρνηση και, στη συνέχεια, παρουσίασε ένα μονταρισμένο βίντεο με συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κοσιώνη, όπου του έκανε ερωτήσεις που… τον στρίμωχναν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments