Lifestyle

Αθηνά Οικονομάκου: Το αξέχαστο σκύψιμο με το ανύπαρκτο στρινγκ που διέλυσε το instagram

Αθηνά Οικονομάκου: Το αξέχαστο σκύψιμο με το ανύπαρκτο στρινγκ που διέλυσε το instagram
Αθηνά Οικονομάκου: Το αξέχαστο σκύψιμο με το ανύπαρκτο στρινγκ που διέλυσε το instagram

Η Αθηνά Οικονομάκου συντροφεύει εδώ και χρόνια τα όνειρα πολλών ανδρών. Από τις πρώτες εμφανίσεις της στο «γυαλί» και χωρίς υπερβολή μέχρι σήμερα.

Η γνωστή ηθοποιός και – τα τελευταία χρόνια – επιχειρηματίας αποτελεί «κρυφό» πόθο πολλών αρσενικών, ξεφεύγοντας από το πρότυπο της ξανθιάς κούκλας, επιλέγοντας πιο καστανούς τόνους,  αν και έχει τολμήσει κάποιες πιο ανοιχτές αποχρώσεις.

Είναι λάτρης των ταξιδιών, αλλά και του Instagram και δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο.

Με ένα κορμί, σε άψογη φόρμα, η καλλίγραμμη Αθηνά έχει χαρίσει αξέχαστες στιγμές στους θαυμαστές της, αφήνοντάς τους με το στόμα ανοιχτό.

Έχοντας έναν από τους «πολυπληθέστερους λογαριασμούς, δίνει «ρεσιτάλ» αναρτήσεων, καυτών κι αποκαλυπτικών από την «καθημερινότητά» της ή τις διακοπές της, ας πούμε για παράδειγμα στη Μύκονο, η οποία αποτελεί και αγαπημένο προορισμό της.

Η ηθοποιός που «μαγεύει» τηλεοπτικά, «παρέλυσε» το Instagram όταν κυκλοφόρησε μία φωτογραφία της από το κοσμοπολίτικο νησί, όπου απολάμβανε τις βουτιές της, ανεβάζοντας τον υδράργυρο και η οποία όσα χρόνια κι αν περάσουν θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη….

Με την καλογυμνασμένη πλάτη της γυρισμένη στον φακό των παπαράτσι, δίπλα στο κύμα με μία κίνησή της έβαλε φωτιά στον…καύσωνα! Έσκυψε και αποκάλυψε θεματικά την πίσω όψη, αφού το στρινγκ που φορούσε δεν …κάλυπτε και πολλά!

Δείτε τη συγκλονιστική φωτογραφία και το “αξέχαστο” σκύψιμο

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Σκάλα Λακωνίας, ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει στο Γεωπονικό, αλλά στο 2ο έτος των σπουδών της αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική και να γίνει ηθοποιός, όπου κατέγραψε σημαντικές επιτυχίες

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments